Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ρεκόρ διακοπών καταγράφουν αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου Jet2 και Jet2holidays, με 150.000 παραθεριστές να πετούν από και προς προορισμούς σε όλη τη Μεσόγειο και τα Κανάρια Νησιά.

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα της εταιρείας έχει αυξηθεί κατά 14% σε σχέση με το καλοκαίρι του 2019 πριν από την πανδημία.

Η Jet2 ανακοίνωσε ότι δεν έχει ακυρώσει ούτε μία πτήση λόγω ελλείψεων προσωπικού, παρά τα προβλήματα σε αεροδρόμια που επηρεάζουν τον κλάδο, καθώς ξεκίνησε τις προσλήψεις το περασμένο φθινόπωρο.

Ένας στόλος 106 αεροσκαφών θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο, εξυπηρετώντας περισσότερους από 50 προορισμούς από δέκα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Περισσότερες από 800 πτήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο με περισσότερες από 425 μόνο το Σάββατο.

Η Ελλάδα στους δημοφιλείς προορισμούς

Η Μαγιόρκα, η Τενερίφη και το Φάρο είναι οι τρεις πιο πολυσύχναστοι προορισμοί αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αλλά και η Ελλάδα, Βαλεαρίδες, Κανάρια νησιά, ηπειρωτική Ισπανία, Τουρκία, Κύπρο και Μάλτα να αποδεικνύονται επίσης δημοφιλείς προορισμοί διακοπών της Jet2.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου αιχμής των καλοκαιρινών διακοπών και χάρη στη συνεχή ανάπτυξή μας, αντιπροσωπεύει το πιο πολυσύχναστο Σαββατοκύριακο μας ποτέ, δήλωσε ο ο CEO της εταιρείας Steve Heapy.

Ξέραμε ότι αυτό θα ήταν ένα καλοκαίρι με όλους τους τύπους πελατών –οικογένειες, ζευγάρια, γκρουπ και μεμονωμένους ταξιδιώτες– που θα που θα άρπαζαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για τις πολυπόθητες διακοπές τους.

Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που λάβαμε έγκαιρα μέτρα για να βεβαιωθούμε ότι είχαμε την ομάδα σε θέση να εκτελέσουμε ένα τεράστιο πρόγραμμα, παρέχοντας παράλληλα την κορυφαία στον κλάδο εξυπηρέτηση πελατών για την οποία είμαστε γνωστοί.

Καθώς ξεκινά η περίοδος αιχμής των καλοκαιρινών διακοπών και οι παραθεριστές ξεφεύγουν από τον ήλιο, γνωρίζουμε ότι οι πελάτες θα θυμούνται ποιος τους φρόντισε, καθώς και ποιος όχι».