Ρεκόρ εσόδων κατέγραφε η Choice Hotels International Inc, αναφέροντας λεπτομερώς τις οικονομικές της επιδόσεις για το τέταρτο τρίμηνο και για όλο το έτος 2023.

Η εταιρεία, η οποία λειτουργεί 628.000 δωμάτια σε 13 επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των Comfort Inn, Comfort Suites, Ascend, και η Cambria, ξεπέρασε τις προοπτικές της για το σύνολο του έτους 2023 για ανάπτυξη μονάδων.

Τα franchises της εταιρείας αντιπροσωπεύουν το 99% των συνολικών εσόδων, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να αντιπροσωπεύουν το 79% των συνολικών δωματίων το 2022.

Παρά τις προκλήσεις όπως το κόστος ενσωμάτωσης από την εξαγορά της Radisson Hotels Americas και τα εφάπαξ είδη, η CHH ανέφερε καθαρό εισόδημα 258,5 εκατ. δολαρίων για ολόκληρο το έτος, μείωση 22% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Ωστόσο, το προσαρμοσμένο EBITDA έφτασα 540,5 εκατ. δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 13% από το 2022, υπογραμμίζοντας την οικονομική ανθεκτικότητα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα της εταιρείας.

Τα οικονομικά επιτεύγματα της Choice Hotels είναι σημαντικά στον κλάδο Ταξιδίων & Αναψυχής, αποδεικνύοντας την ικανότητα της εταιρείας να αναπτύσσεται και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το χαρτοφυλάκιό της.