Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ρεκόρ σημείωσαν -με το άνοιγμα τους- οι κρατήσεις στην ιστορία της Royal Caribbean International για το νέο κρουαζιερόπλοιο της Icon of the Seas.

Το πρώτο πλοίο κατηγορίας Icon Class της Royal Caribbean έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα, όταν η γραμμή παρουσίασε το νέο κρουαζιερόπλοιο ως το πρώτο στο είδος συνδυασμού κρουαζιέρας, με καταφύγια στην παραλία, αποδράσεις σε θέρετρα, περιπέτεια θεματικών πάρκων και πολλά άλλα.

Με 28 κατηγορίες δωματίων που κυμαίνονται από standard έως σουίτες και νέα διαρρύθμιση για οικογένειες τριών, τεσσάρων, πέντε, έξι και περισσότερων ατόμων, τα καταλύματα στο Icon έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Το Icon of the Seas έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει όλο το χρόνο, επτά νύχτες για διακοπές στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική από το Μαϊάμι.
Κάθε κρουαζιέρα θα επισκεφθεί το ιδιωτικό νησί της Royal Caribbean, το Perfect Day στο CocoCay στις Μπαχάμες και μια σειρά από προορισμούς όπως το Κοζουμέλ στο Μεξικό, Φίλιπσμπουργκ στον Άγιο Μαρτίνο και Ροατάν στην Ονδούρα.