rodos sunkissedΤη δράση δημοσίων σχέσεων sunkissed by Rodos παρούσιασε χθες στο περίπτερό της στην World Travel Market η Ρόδος, δια του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού Α. Καμπουράκη. Νεαρές και νεαροί, ντυμένοι “ήλιοι” θα κυκλοφορούν στους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου, του Μάντσεστερ και του Λίβερπουλ ανά 15 μέρες για διάστημα έξι μηνών, μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, θα σταματούν και θα αγκαλιάζουν περαστικούς και θα τους προσκαλούν να ταξιδέψουν στη Ρόδο.

“Το μήνυμά μας είναι απλό, γιατί θέλουμε να είναι αποτελεσματικό. Υπενθυμίζουμε πως η Ρόδος είναι ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές. Είναι ένα ηλιόλουστο και πανέμορφο νησί, με υπέροχες παραλίες, εξαιρετική γαστρονομία, πολιτισμό και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καθώς και υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακή υποδομή, σε πολύ προσιτές τιμές” ανέφερε σχετικά ο Α. Καμπουράκης και πρόσθεσε ότι η βρετανική αγορά είναι πολύ σημαντική για το νησί και απαιτεί, πάντα, ιδιαίτερη προσοχή και ξεχωριστές προσπάθειες.

Σύμφωνα με παράγοντες του νησιού, τα πρώτα μηνύματα για την περίοδο του 2013 είναι αρκετά ενθαρρυντικά, με αύξηση της τάξης μεταξύ του 10% και 15% στην περίοδο των προκρατήσεων.
Τα στιγμιότυπα από την επαφή των ηλιοφορεμένων με τους Βρετανούς στους δρόμους θα κινηματογραφούνται και οι πολίτες που θα πρωταγωνιστούν θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμό που θα περιλαμβάνει τα καλύτερα από αυτά. Τρία ζευγάρια που θα αναδειχτούν νικητές θα κερδίσουν διακοπές στη Ρόδο.

tourismlobby