Η European Waterways με το πρόγραμμα ναύλωσης το “Ladies at Leisure charter”, δίνει στους θηλυκούς επιβάτες της την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες σε ένα ταξίδι στις πλωτές οδούς με γαστρονομία, ευεξία, γιόγκα, περιηγήσεις με τα πόδια και αγορές σε μπουτίκ ή γκαλερί.

“Σήμερα, οι γυναίκες είναι πιο σίγουρες και ανεξάρτητες στο ταξίδι”, δηλώνει ο Derek Banks, διευθύνων σύμβουλος της European Waterways.

Στις 6ήμερες πλωτές κρουαζιέρες τα προγράμματα είναι για όλα τα γούστα.
Για παράδειγμα, μια κρουαζιέρα με θέμα την γαστρονομία περιλαμβάνει μαθήματα μαγειρικής, εκδρομές για αναζήτηση τρούφας και επισκέψεις σε τοπικά αξιοθέατα, όπως μία βιοτεχνία σοκολάτας ή μία φάρμα.

«Δεν υπάρχει καμία στιγμή που να πλήξεις, πάνω στο πλοίο, τονίζει ο Derek Banks. Οι δραστηριότητες σχεδιάζονται προσεκτικά για να γεμίσουν τις ώρες και τις μέρες.

Εξασφαλίζουμε επίσης ότι υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για τους καλεσμένους μας να μην κάνουν τίποτα, αλλά να απολαμβάνουν την όμορφη ύπαιθρο και το αγαπημένο τους κρασί. Για μερικούς, αυτή η «δραστηριότητα» είναι αρκετή”.