Το Novotel Suites Shanghai Hongqiao που άνοιξε πρόσφατα στόχο έχει να προσελκύσει επαγγλεματίες ταξιδιώτες που αγαπούν την πολυτέλεια. Διατηρεί την ευρωπαϊκή-γαλλική ατμόσφαιρα της μάρκας Accor, ενσωματώνοντας και κινεζικά στοιχεία.

Είναι ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο με σουίτες στην κεντρική επιχειρηματική συνοικία της Σαγκάη, με εγκαταστάσεις που προσφέρουν μέγιστη άνεση στους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 202 σουίτες, συμπεριλαμβανομένων και των πλήρως επιπλωμένων duplex διαμερισμάτων με καθιστικό, τραπεζαρία και μπαλκόνι.

Με γνώμονα τις ανάγκες των επισκεπτών, το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο και πισίνα, ενώ η πλήρης κάλυψη από ασύρματο δίκτυο υψηλής ταχύτητας, προσφέρει εμπειρία γραφείου.

Το συνεδριακό κέντρο 350 τετραγωνικών μέτρων είναι εξοπλισμένο με προηγμένα οπτικοακουστικά μέσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, με ανοιχτή κουζίνα και ποικιλία γκουρμέ πιάτων από όλο τον κόσμο, ενώ καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού, αναψυκτικά και ποτά όλη την ημέρα.

Για να γιορτάσει το άνοιγμα του, το Novotel Suites Shanghai Hongqiao ξεκίνησε ειδικές προσφορές, για 70 δολάρια η διανυκτέρευση με δωρεάν πρωινό και στην τιμή περιλαμβάνεται χρέωση υπηρεσιών και ΦΠΑ 6%.