Ήρθε η ώρα του τρύγου εδώ στην Κορινθία! Πως θα σας φαινόταν να συμμετάσχετε κι εσείς; Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούργιο ενώ κάνετε διακοπές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα τοπία, τη θέα, ακόμα και τη θάλασσα και την παραλία!

Φέτος μπορείτε να μας επισκεφτείτε για να τρυγίσετε από τα τέλη του Αυγούστου έως τα μέσα του Σεπτεμβρίου, τόσο στα κτήματα της οικογένειας Λιακόπουλου στο Μελίσσι, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Daphne’s Club, όσο και στα διάσημα οινοποιεία της Νεμέας.

Διαβάστε περισσότερα για τα Σεμινάρια Αγροτουρισμού μας εδώ .

Στα τέλη του Οκτώβρη θα φιλοξενηθεί στο Daphne’s Club Hotel Apartments, ένα γερμανόφωνο Σεμινάριο Qigong (τσι κουνγκ), με την ψυχολόγο Dörte Eickhoff.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αυτού οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν ασκήσεις συντονισμού του σώματος, του πνεύματος και της αναπνοής, κατά τη μέθοδο του Daoyin Baojian Gong (Protective Health Qigong), από τον Professor Zhang Guangde. Θα μάθουν επίσης, κατά τη διάρκεια σύντομων διαλέξεων, τις ιστορικές και θεωρητικές ρίζες του Qigong (τσι κουνγκ) και τις σχέσεις του Qigong (τσι κουνγκ) με τη θεωρία των μεσηβρινών, τη θεωρία των Γιν και Γιάνγκ και τη θεωρία αλλαγής (theory of phase change).