Η Holland America Line διοργανώνει νέα σεμινάρια για ταξιδιωτικούς πράκτορες, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις παροχές τους τουριστικές επιχειρήσεις κρουαζιέρας, με τέσσερα διαδραστικά μαθήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Holland America Line Difference, οι Προορισμοί και ο Σχεδιασμός Διαδρομών, οι Ομάδες Πώλησης και τα Μυστικά της Πωλήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση και των τεσσάρων βασικών μαθημάτων, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα κάνουν πρακτική μέχρι το Σεπτέμβριο του 2018 για να κερδίσουν βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και ενός μεγάλου βραβείου 7ήμερης κρουαζιέρας στο κορυφαίο πλοίο ms Nieuw Statendam.

Οι πράκτορες που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τη θέση τους μπορούν επίσης να λάβουν ένα από τα τέσσερα εξειδικευμένα μαθήματα όπως Alaska & Yukon, Grand Voyages, Μεσόγειος και Κανάλι του Παναμά, ενώ η Holland America θα ξεκινήσει επίσης ένα ολοκαίνουργιο μάθημα για τη Βόρεια Ευρώπη τον επόμενο μήνα.

Μετά την ολοκλήρωση των 20λεπτων συνεδριών, οι ειδικοί θα λάβουν τρεις πιστώσεις CLIA, πιστοποιητικό και ηλεκτρονικά εργαλεία μάρκετινγκ.

Από την έναρξη των μαθημάτων της πριν 15 χρόνια, η Holland America Line Academy έχει εκπαιδεύσει 19.000 άτομα.