Ο διεθνής αερολιμένας του Αμπού Ντάμπι (AUH) είναι ο νικητής στην πρώτη θέση ως ο «Καλύτερος Αερολιμένας στη Μέση Ανατολή» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ετήσια βραβεία Ποιότητας Υπηρεσιών Αεροδρομίου (ASQ) -το μοναδικό παγκόσμιο πρόγραμμα για την έρευνα των επιβατών στο αεροδρόμιο κατά την ημέρα ταξιδιού τους.

“Θεωρούμε τα βραβεία ASQ ως βασικό δείκτη της απόδοσής μας, σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Abu Dhabi Airports Abdul Majeed Al Khoori.

Είμαι προσωπικά εξαιρετικά περήφανος για την ομάδα μας και όλους τους φορείς που λειτουργούν στο αεροδρόμιο οι οποίοι παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά κατάφεραν να υπερβούν τις προσδοκίες και να δώσουν μια πύλη παγκόσμιας κλάσης στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Προσβλέπω στη συνεχιζόμενη δέσμευσή τους και την προσπάθειά τους να υπερέχουν καθώς αρχίζουμε την επόμενη φάση του μετασχηματισμού μας”.

Η τελετή απονομής των βραβείων ASQ θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Αριστείας Πελατών ΑCI στο Halifax του Καναδά, 10 και 13 Σεπτεμβρίου 2018.