Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι CWT και Booking.com ενισχύουν περαιτέρω την συνεργασία τους, με στόχο να στηρίξουν τα επαγγελματικά ταξίδια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Και οι δύο εταιρείες «μοιράζονται ένα όραμα για να κάνουν τα επαγγελματικά ταξίδια χωρίς τριβές τόσο για τους ταξιδιώτες όσο και για τους ταξιδιωτικούς διαχειριστές».

Πριν από τα τέλη Ιουνίου, η CWT θα παρέχει περιεχόμενο μέσω της πλατφόρμας Booking.com for Business και δωρεάν, πολύγλωσση υποστήριξη σε ταξιδιωτικούς πράκτορες όλο το εικοσιτετράωρο.

Η Booking.com for Business, η οποία τροφοδοτείται από τη συνεργασία της με τον προμηθευτή ταξιδιωτικής τεχνολογίας Serko, συνδυάζει περιεχόμενο διαμονής στην Booking.com με περιεχόμενο ξενοδοχείων, πτήσεων και ενοικίασης αυτοκινήτων από την CWT.

Το περιεχόμενο περιλαμβάνει μειωμένες τιμές επαγγελματικών ταξιδιών και επιβραβεύσεις μέλους από διάφορα προγράμματα επιβράβευσης τρίτων, σύμφωνα με την CWT.

Μέσω της συνεργασίας, οι πελάτες «θα τα έχουν όλα σε ένα μέρος, μαζί με τα εργαλεία για τη διαχείριση του κόστους και της υποχρέωσης φροντίδας με την υποστήριξη ειδικών ταξιδιών».