vaswkΙκανοποιητική είναι η κίνηση που παρουσιάζει μέχρι σήμερα η πορθμειακή γραμμή από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών Ζακύνθου προς την Πεσσάδα της Κεφαλλονιάς.

Το πλοίο “Βάσος Κ”, που εκτελεί καθημερινά δύο δρομολόγια, μετέφερε αρκετό κόσμο σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Η εντυπωσιακή αύξηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στους Ρώσους τουρίστες αλλά και η παρουσία των Ελλήνων που φέτος έκαναν διακοπές.

Ο ναυτικός-τουριστικός πράκτορας, Κώστας Χιώνης, εξέφρασε σε εφημερίδα της Ζακύνθου την ικανοποίησή του για αυτό το γεγονός καθώς τα πράγματα πήγαν πολύ καλά σε σχέση με πέρυσι.“Εξυπηρετούμε τη γραμμή επί 30 ολόκληρα χρόνια. Το γεγονός ότι φέτος δεν είχαμε προβλήματα και τα δρομολόγια ξεκίνησαν κανονικά βοήθησε και εμάς και το επιβατικό κοινό. Καθοριστικής σημασίας ήταν οι ημερήσιες εκδρομές που πραγματοποιούν οι τουρίστες. Το “Βάσως Κ” ταξίδευε γεμάτο και μετέφερε τουλάχιστον 230 άτομα σε κάθε δρομολόγιό του” υπογράμμισε ο κ. Χιώνης.

Ο κ. Χιώνης κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν να προσέρχονται έγκαιρα στο κεντρικό πρακτορείο που βρίσκεται στην πόλη της Ζακύνθου για να κάνουν κράτηση θέσης και να προμηθεύονται το εισιτήριο τους.