Στην εξαγορά του βρετανικού ταξιδιωτικού πρακτορείου Miles Morgan Travel, προχώρησε η Hays Travel, έναντι ποσού που δεν έχει γίνει γνωστό, αυξάνοντας το σύνολο του δικτύου καταστημάτων της στα 490.

Η Hays Travel δεν σκοπεύει να αλλάξει την επωνυμία των 19 υποκαταστημάτων Miles Morgan Travel, που λειτουργούν στη νοτιοδυτική Αγγλία και τη Νότια Ουαλία.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Hays Travel, Irene Hays, πρόκειται για μία εξαιρετική επιχείρηση και ως εκ τούτου η απόφαση για την απόκτησή της ήταν εύκολη.

Πρόσθεσε ότι ήταν “business as usual”, υπό τη διευθύνουσα σύμβουλο του ομίλου Mandy Shillito, η οποία θα παραμείνει με όλο το προσωπικό της εταιρείας.

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της συμφωνίας θα είναι η κοινή τεχνογνωσία, με τη Hays Travel να αναμένεται να μάθει από τον τρόπο λειτουργίας της Miles Morgan Travel, ιδιαίτερα όσον αφορά στις σχέσεις με τους προμηθευτές της.

«Από πολλές απόψεις το Miles Morgan Travel κάνει πράγματα καλύτερα από το Hays Travel», τόνισε η Hays, προσθέτοντας ότι η Miles Morgan Travel εργάστηκε με διαφορετικό τρόπο και με εναλλακτικούς, λιγότερο mainstream τουριστικούς πράκτορες.