Σύνταξη: tourismtoday.gr

Εν αναμονή της επιστροφής του ταξιδιού σε μια εποχή μετά τον εμβολιασμό, η Expedia ανακοίνωσε την νέα κατεύθυνση της.
Στόχος, είναι να γίνει ο απόλυτος σύντροφος ταξιδιού. Και να βοηθήσει τους τουρίστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ταξίδι τους σε κάθε βήμα της διαδρομής.

Η ανανεωμένη δέσμευση της Expedia βασίστηκε σε μήνες έρευνας πελατών.
Για την κατανόηση και την αντιμετώπιση κρίσιμων σημείων για τους ταξιδιώτες,
Και σηματοδοτεί μια καθοριστική στιγμή για την επωνυμία. Όπως έχει αναθεωρήσει την επιχείρηση της για να καλύψει καλύτερα τους ταξιδιώτες που εκτιμούν τη μεγιστοποίηση του χρόνου τους.
Καθώς και όσους θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο της συνολικής ταξιδιωτικής τους εμπειρίας.

Από μια ενημερωμένη εμφάνιση και αίσθηση έως τις βελτιωμένες προσφορές προϊόντων, η Expedia επιδιώκει να διπλασιάσει τις προσπάθειες για να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες επιθυμίες και ανάγκες των ταξιδιωτών σε έναν μετά την πανδημία κόσμο.

Φρέσκια εμφάνιση και εμπειρία

Στην καρδιά της επωνυμίας βρίσκεται μια ανανέωση της εμπειρίας της πλατφόρμας της Expedia σε όλη τη βραβευμένη εφαρμογή για κινητά και σε περισσότερους από 70 ιστότοπους.

Οι νέες αρχικές οθόνες αντικατοπτρίζουν μια καθαρή και απλή διάταξη, με χαρακτηριστικά προϊόντος που θα επιτρέψουν στους ταξιδιώτες να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο ταξίδι που να ταιριάζει στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Ενώνοντας πολλαπλά στοιχεία ταξιδιού. Μαζί με τη δυνατότητα αγοράς πτήσεων, διαμονής, αυτοκινήτων, δραστηριοτήτων και άλλων σε μία πλατφόρμα.

Εισάγει μια σειρά ενημερώσεων που ευθυγραμμίζονται με το όραμα της επωνυμίας της να είναι ο απόλυτος σύντροφος ταξιδιού.

Τα πάντα σε ένα μέρος

Μια νέα εμπειρία δρομολογίου επιτρέπει τώρα στους ταξιδιώτες να βλέπουν όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους σε ένα μέρος. Είτε στην εφαρμογή για κινητά είτε στον ιστό. Εξοικονομώντας χρόνο και κάνοντας τον μελλοντικό σχεδιασμό ταξιδιού βολικό για όσους αναγνωρίζουν την αξία κατά την κράτηση όλων των στοιχείων ταξιδιού τους μια ενιαία πλατφόρμα.

Διαθέσιμο τώρα στην εφαρμογή Expedia για κινητές συσκευές, οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από εκεί που σταμάτησαν με τη λειτουργία «συνεχίστε τον σχεδιασμό» που αναπαράγει πρόσφατες αναζητήσεις. Καθώς και πρόσφατες κρατήσεις για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να δημιουργήσουν ένα πλήρες ταξίδι.

Η Expedia σύντομα θα λανσάρει ένα νέο πακέτο προσφοράς που θα παρέχει «προσυσκευασμένα προϊόντα» (πτήσεις + διαμονή + δραστηριότητες) με συνολική τιμολόγηση εκ των προτέρων. Μειώνοντας το άγχος μέσω χιλιάδων επιλογών. Ταυτόχρονα επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή, όπως προσθήκη ή κατάργηση στοιχεία ταξιδιού.

Υποστήριξη από την αρχή έως το τέλος

Σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου ταξιδιού για την εξέλιξη της ασφαλιστικής προσφοράς στην Expedia. Αυτή θα εξελιχθεί τους επόμενους μήνες με ένα όραμα να ξεκλειδώσει μια κορυφαία εμπειρία πελατών στον κλάδο.

Κατά τη διάρκεια του έτους, η Expedia θα απλοποιήσει την ασφαλιστική εμπειρία. Συμπεριλαμβανομένης της μετάφρασης της διατύπωσης συμβολαίου σε εύπεπτο περιεχόμενο. Βελτιώνοντας τη διαδικασία υποβολής αξιώσεων μέσω σαφών βημάτων στα απαιτούμενα έγγραφα. Καθώς και την κατάσταση και τα επόμενα βήματα μόλις γίνει μια αξίωση υποβλήθηκε.

Σημαίνει επίσης την ενίσχυση της κάλυψης, την προσθήκη ευρύτερης λειτουργικότητας και την παροχή αξίας σε πραγματικό χρόνο. Παρακολουθώντας τα συμβάντα του ταξιδιού ενός χρήστη για την καταλληλότητα αξίωσης.

Η Expedia θα συνεχίσει επίσης να επενδύει στην πλατφόρμα εικονικού πράκτορα. Μέσω της λειτουργίας “ακύρωση με ένα κλικ”, οι ταξιδιώτες μπορούν να ακυρώσουν ολόκληρο το ταξίδι τους.

Μπορούν επίσης να υποβάλουν ερωτήσεις στον εικονικό πράκτορα σχετικά με το δρομολόγιό τους. Συμπεριλαμβανομένης της προβολής πληροφοριών υγείας και υγιεινής για ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο για γρήγορη επίλυση και χωρίς χρόνους αναμονής.

Για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν και να βιώσουν περισσότερο τον προορισμό, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα να δουν τις δημοφιλείς δραστηριότητες κοντά στο κατάλυμα τους στη σελίδα λεπτομερειών του καταλύματος.

Οι δραστηριότητες θα είναι διαθέσιμες μετά την κράτηση και στο ταξίδι για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να εντοπίσουν εύκολα τρόπους για να συνεχίσουν να μεγιστοποιούν το ταξίδι τους.

Αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε ταξίδι

Η Expedia ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα επιβράβευσης της θα απλουστευθεί συγχωνεύοντας με την υπάρχουσα διαδικασία ρύθμισης λογαριασμού, επιτρέποντας σε 25 εκατομμύρια ταξιδιώτες που δεν είχαν ήδη εγγραφεί στο πρόγραμμα αφοσίωσης της Expedia να αρχίσουν να κερδίζουν πόντους από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες την επόμενη φορά που θα συνδεθούν.

Η Expedia θα είναι εισάγοντας πρόσθετα οφέλη στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Expedia Rewards κατά τη διάρκεια του έτους, διευκολύνοντας τους ταξιδιώτες να κατανοήσουν πώς μπορούν να κερδίσουν και να χρησιμοποιήσουν πόντους παρέχοντας παράλληλα μια πιο πλούσια προσφορά προγράμματος.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να βρουν τον σωστό τύπο πτήσης και ναύλου για να προσφέρουν την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία που ταιριάζει στις ανάγκες τους, η Expedia ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα εμπειρία αγορών πτήσεων για να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια σαφή εικόνα των επιλογών πτήσης τους, ώστε να μπορούν να κάνουν ενημερωμένες επιλογές.

Είτε γνωρίζει εάν επιτρέπεται μια αποσκευή είτε είναι διαθέσιμη επιλογή θέσεων, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους ταξιδιώτες και μια σαφής ευκαιρία για την Expedia για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν την καλύτερη εμπειρία πτήσης.

Οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα να αγοράσουν με αυτοπεποίθηση, καθώς η Expedia αποκαλύπτει ρητά τη διαφορά στην τιμολόγηση για ανέσεις για να βγάλει την εικασία από ό,τι περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη τιμή.

Αυτό επιτρέπει στους ταξιδιώτες να συγκρίνουν και να κατανοήσουν πλήρως τι λαμβάνουν στην κράτησή τους με διαφάνεια.

Επαναπροσδιορισμός ταξιδιού

Παράλληλα με τις βελτιώσεις της πλατφόρμας, η Expedia θα παρουσιάσει το νέο παγκόσμιο δημιουργικό της σε πολλά σημεία επαφής που υποστηρίζονται από τις μεγαλύτερες δαπάνες μάρκετινγκ της μάρκας σε περισσότερα από πέντε χρόνια.

Χρησιμοποιώντας μια μοναδική δημιουργική πλατφόρμα και έναν νέο τίτλο “Έχει σημασία με ποιον ταξιδεύετε” οι ταξιδιώτες θα δουν την ιδέα της Expedia ως τον απόλυτο ταξιδιωτικό σύντροφο που έρχεται με μοναδικούς τρόπους σε διάφορα κανάλια, δημιουργώντας ένα συνεκτικό μήνυμα που θα αντηχεί καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να ταξιδεύουν ξανά.