Σύνταξη: tourismtoday.gr

Σε τουρίστες από τα Αραβικά Κράτη του Κόλπου στοχεύει η Αυστρία. Για τον λόγο αυτό το Αυστριακό Εθνικό Τουριστικό Γραφείο συνεργάζεται με την Wego. Την διαδικτυακή αγορά ταξιδιών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική (MENA).

Στόχος είναι να φέρει περισσότερους ταξιδιώτες από τα Αραβικά Κράτη του Κόλπου (GCC) στην Αυστρία, αυτό το καλοκαίρι.

Οι ταξιδιώτες από χώρες με χαμηλό ποσοστό επίπτωσης (όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ), με αρνητικό τεστ PCR ή πλήρως εμβολιασμένοι, μπορούν να επισκεφθούν την Αυστρία χωρίς καραντίνα.

Ταξιδιώτες από άλλες χώρες όπως τα ΗΑΕ, το Μπαχρέιν, το Ομάν και το Κουβέιτ μπορούν προς το παρόν να εισέλθουν στην Αυστρία χωρίς να χρειάζεται να απομονωθούν εάν είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Η κοινή εκστρατεία θα ενισχύσει την εικόνα της Αυστρίας ως ασφαλή προορισμό για ταξίδια σε μία από τις πιο χαλαρές και όμορφες χώρες.

Η Αυστρία θα προωθηθεί σε όλες τις πλατφόρμες Wego τόσο μέσω της ιστοσελίδας όσο και της εφαρμογής.

Αυτό θα περιλαμβάνει στοχευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους χρήστες στην MENA του Wego. Καθώς και άρθρα, push notifications και καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα με επίκεντρο την Αυστρία ως ασφαλή προορισμό για ταξίδια αυτό το καλοκαίρι.

Το 2019, σχεδόν μισό εκατομμύριο επισκέπτες από το GCC έκαναν περίπου 1,4 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις στην Αυστρία.

Με την νέα εκστρατεία η Αυστρία επιχειρεί να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των τουριστών από το GCC, ώστε να επισκεφτούμε ξανά τη χώρα