Ο όμιλος εστιατορίων του Gordon Ramsay ανακοίνωσε τα σχέδιά του να ανοίξει 14 νέα εστιατόρια στην Ταϊλάνδη τα επόμενα χρόνια σε συνεργασία με την Tanachira Group—μια επωνυμία με βάση τον τρόπο ζωής και λιανικής πώλησης στην Ταϊλάνδη.

Δύο από αυτά θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το Δεκέμβριο στο μεγάλο εμπορικό κέντρο Emsphere που πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα στο Phrom Phong.

Οι υπόλοιποι 12 χώροι επιβεβαιώνεται ότι βρίσκονται επίσης στην Ταϊλάνδη, αλλά οι ημερομηνίες των εγκαινίων και το είδος των εστιατορίων που θα είναι, δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Οι δύο χώροι που παρουσιάζονται στο Emsphere τον Δεκέμβριο είναι το Bread Street Kitchen & Bar και το Street Pizza, μέρος της σειράς casual εστιατορίων του γκρουπ.

Το Bread Street Kitchen & Bar εστιάζει σε μεγάλο βαθμό σε κλασικά βρετανικά πιάτα όπως το βοδινό Wellington, τα ψάρια και τα πατατάκια, καθώς και συγκεκριμένες σπεσιαλιτέ με την επωνυμία Gordon, όπως τυρί μακαρόνια και πουτίγκα με κολλώδη καραμέλα.

Το Street Pizza, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα από τον YouTuber BeardMeatsFood, ειδικεύεται σε μια ιδέα πίτσας χωρίς πάτο, προσφέροντας μια τιμή για όση πίτσα μπορείτε να φάτε σε διάστημα δύο ωρών.