Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Accor, υπέγραψε συμφωνία διαχείρισης με την Golden Asset Company Limited για να ανοίξει το μεγαλύτερο ξενοδοχείο ibis Styles στον κόσμο, στην Μπανγκόκ. 

Το ξενοδοχείο ibis Styles Bangkok Twin Towers και θα κάνει ντεμπούτο σε αρχική φάση το τρίτο τρίμηνο του 2022. Το ακίνητο 666 κλειδιών θα γίνει η μεγαλύτερη ιδιοκτησία ibis Styles στον κόσμο, όταν ανοίξει επίσημα το 2024.

Το νέο ακίνητο ibis Styles θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης σε μικρή απόσταση από επιχειρηματικές περιοχές και εμπορικά σημεία ενδιαφέροντος, όπως το MBK, το Siam Paragon και το Siam Discovery. Το Twin Towers Hotel Bangkok θα υποβληθεί σε ανακαίνιση και θα προσφέρει τρία εστιατόρια, αίθουσες συσκέψεων, εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και σπα.

Η Accor είναι ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς παρόχους στην Ταϊλάνδη με 88 ξενοδοχεία σε 13 προορισμούς και έναν ισχυρό αγωγό 16 δεσμευμένων έργων σε όλη τη χώρα.
Το ibis Styles Bangkok Twin Towers θα γίνει το 9ο ξενοδοχείο ibis Styles στην Ταϊλάνδη.

Υπάρχουν πάνω από 500 ibis Styles ακίνητα σε 50 χώρες. Αυτά τα μοντέρνα οικονομικά ξενοδοχεία προσφέρουν μια παιχνιδιάρικη, δημιουργική και αντισυμβατική ατμόσφαιρα σε όσους αναζητούν έναν δημιουργικό χώρο για έμπνευση.
Κάθε ξενοδοχείο έχει μια μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία χτισμένη γύρω από ένα θέμα που προσφέρει διασκεδαστικές, εκπληκτικές και αξέχαστες στιγμές στο instagram.