group of five friends female and male taking selfie on camera smartphone and having fun outdoors lifestyle near lake

Όπως όλοι οι αμερικανοί καταναλωτές, οι Αφροαμερικανοί έχουν ποικίλες επιλογές διεθνών ταξιδιών από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν.

Οι έγχρωμοι ταξιδιώτες που έχουν κουραστεί από την πανδημία αναζητούν αποδράσεις αναψυχής σε όμορφα φυσικά περιβάλλοντα.

Η αγοραστική τους δύναμη σε ταξίδια είναι πολύ ισχυρή και κυμάνθηκε στα 109,4 δισ. δολάρια πριν από την πανδημία το 2019. Αυτό αποκάλυψε έρευνα Shifflet Travel Performance/Monitor της MMGY Global σε 4.800 έγχρωμους ταξιδιώτες αναψυχής.

Ποιες όμως είναι οι ταξιδιωτικές τους επιλογές ;

Το Ντουμπάι φαίνεται πως αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς επιλογής τους. Πηγαίνουν εκεί για να διασκεδάσουν και υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις για τη δική τους κουλτούρα. Μάλιστα στο Ντουμπάι νιώθουν και ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι.

Πολιτιστικά, η Γκάνα εξακολουθεί να είναι μια από τις επιλογές τους. Την προτιμούν ιδιαίτερα για την περίοδο των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς για το μουσικό φεστιβάλ Afrochella.

Τέλος, οι εγχώριοι προορισμοί της Αμερικής είναι πάντα στη λίστα τους. Επιλέγουν ημερήσιες εκδρομές στην Ουάσιγκτον για να επισκεφθούν το Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού και τον Εθνικό Ιστορικό Χώρο Frederick Douglass.