H Wizz Air αυξάνει τις προσλήψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επιδιώκει να αυξήσει το πλήρωμα καμπίνας στις βάσεις της στα αεροδρόμια Luton και Doncaster Sheffield.

Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν πέντε εκδηλώσεις πρόσληψης στο Λούτον για υποψήφιους πληρώματος καμπίνας.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα πραγματοποιήσει την διαδικασία πρόσληψης τις  στο Holiday Inn του αεροδρομίου Luton στις 2, 8 και 15 Νοεμβρίου και στις 1 και 9 Δεκεμβρίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στις 9 π.μ. με ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα και να είναι προετοιμασμένοι για μια ολόκληρη ημέρα δραστηριοτήτων, που θα περιλαμβάνει προσωπικές συστάσεις, παιχνίδια ρόλων σε καταστάσεις, ομαδικές ασκήσεις και ατομική συνέντευξη.

Ζητούνται αιτήσεις από έμπειρα πληρώματα θαλάμου επιβατών, καθώς και από άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

Η εκπαίδευση της αεροπορικής εταιρείας διαρκεί από τέσσερις έως έξι εβδομάδες, ανάλογα με την εμπειρία. Οι νεοπροσληφθέντες θα λαμβάνουν μισθό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου.

Το πλήρωμα καμπίνας της Wizz Air μπορεί επίσης να απολαμβάνει εκπτώσεις στις πτήσεις και μπόνους αεροπορικά εισιτήρια για την οικογένεια και τους φίλους του.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Marion Geoffroy, δήλωσε: “Το περασμένο έτος ήταν συναρπαστικό για την επέκταση της Wizz Air και είμαστε ενθουσιασμένοι που αυξάνουμε την ομάδα του πληρώματος καμπίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η χωρητικότητα και η ζήτηση συνεχίζουν να αυξάνονται και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξής μας.

Ανυπομονούμε να συναντήσουμε τους επίδοξους πληρώματα καμπίνας στις επερχόμενες εκδηλώσεις πρόσληψης, για να μάθουμε περισσότερα για τις ευκαιρίες που έχουμε να προσφέρουμε σε μια απίστευτα διαφορετική και πολυπολιτισμική ομάδα”.