Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η easyjet Holidays έθεσε σε προσφορά χειμερινά πακέτα 2023-2024 από το Ηνωμένο Βασίλειο, με διαθέσιμα ταξίδια μέχρι το τέλος Μαρτίου 2024.

Η εταιρεία διαθέτει περισσότερους από 30 προορισμούς, από ευρωπαϊκές χριστουγεννιάτικες αγορές έως θέρετρα χειμερινού ήλιου στην Αίγυπτο, την Κύπρο και τα Κανάρια Νησιά.

Οι προορισμοί city break περιλαμβάνουν το Παρίσι, τη Ρώμη, το Άμστερνταμ και το Ρέικιαβικ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση στα πακέτα για διακοπές με προκαταβολή 60 λίρες ανά άτομο και να εξοφλήσουν σε δόσεις.

  • Τα πακέτα παραλίας επτά διανυκτερεύσεων ξεκινούν από 349 λίρες ανά άτομο.
  • Oι τρεις διανυκτερεύσεις city break είναι από 239 λίρες.
  • Οι διακοπές all-inclusive επτά διανυκτερεύσεων στο πεντάστερο Bahia Principe Fantasia Tenerife κοστίζουν 815 λίρες, με πτήση από τη Γλασκώβη στις 9 Δεκεμβρίου 2023.
  • Επτά διανυκτερεύσεις στο τεσσάρων αστέρων Cook’s Club El Gouna στη Χουργκάντα, κοστίζουν 620 λίρες, με αναχώρηση από το Λούτον στις 27 Νοεμβρίου 2023.

«Έχουμε διακοπές που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και προϋπολογισμό, , δήλωσε ο Paul Bixby, εμπορικός διευθυντής της easyjet Holidays.

Είτε πρόκειται για μια all-inclusive εβδομάδα στον ήλιο είτε για ταξίδι στα αξιοθέατα στις πιο ιστορικές πόλεις της Ευρώπης».