Σύνταξη tourismtoday.gr

Η Νέα Υόρκη θέλει πίσω τα επαγγελματικά ταξίδια της. Για τον λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι από το New York City Tourism + Conventions -τον επίσημο οργανισμό μάρκετινγκ προορισμών της Νέας Υόρκης- επισκέπτονται διάφορες χώρες και τουριστικά συνέδρια για να προωθήσουν τα επαγγελματικά ταξίδια.

Στις χώρες -συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής- ακολουθούν μια επιθετική προσέγγιση για να επαναφέρουν στην μητρόπολη τους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Η Νέα Υόρκη αναμένει να προσελκύσει 12,1 εκατομμύρια επαγγελματίες ταξιδιώτες αυτό το φθινόπωρο, περίπου τρία εκατομμύρια περισσότερους από πέρυσι.

«Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι απαραίτητα για την πλήρη τουριστική ανάκαμψη της Νέας Υόρκης, αντιπροσωπεύοντας ιστορικά το 20% των επισκεπτών και το 30% των δαπανών, δήλωσε ο Fred Dixon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στο NYC Tourism + Conventions.

Καθώς συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας να προσελκύσουμε επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο μέσω αποστολών πωλήσεων, συνεδρίων και σημαντικών εκδηλώσεων, βλέπουμε σημαντική ανάπτυξη στο τμήμα επαγγελματικών ταξιδιών, ένα σημαντικό στοιχείο της τουριστικής οικονομίας της Νέας Υόρκης.»