Στην Έκθεση Τουρισμού «TTR Romanian Tourism Fair ΙΙ» που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2015 θα λάβει μέρος η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης  .

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε υλικό τουριστικής προβολής ή και προϊόντα για την παραπάνω έκθεση, θα πρέπει να παραδοθούν το αργότερο έως το μεσημέρι της Τρίτης 10 Νοεμβρίου 2015.Η Περιφέρεια παρακαλεί  να ενημερώσετε σχετικά τους συνεργαζόμενους φορείς ή μέλη σας αντίστοιχα.

Τοπικά προϊόντα είναι δυνατό να ενσωματωθούν στην Εκδήλωση – Συνέντευξη Τύπου, με προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων, κρασιού και ηδύποτων, που έχουμε προγραμματίσει για Ρουμάνους δημοσιογράφους, Τουριστικούς Πράκτορες και Επιχειρηματίες. Είναι καλοδεχούμενη οποιαδήποτε συμμετοχή με εκπροσώπους καθώς και παράλληλων εκδηλώσεων, μετά από την έγκαιρη ενημέρωσή , ώστε να ενσωματωθούν στον προγραμματισμό  και να προωθηθούν προς έγκριση από τη διοίκηση της έκθεσης. Αφίσες δεν μπορούν να προστεθούν, εν τούτοις ‘’μπάνερ αυτοφερόμενα΄΄ που δεν θα εμποδίζουν τη θέα ή την κίνηση μπορούν να τοποθετηθούν σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο περιπτέρου.
Τόποι παράδοσης του υλικού είναι η έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Γ. Κακουλίδου 1, 69100 Κομοτηνή (υπεύθυνη κα. Ευγενία Εξακοΐδου, τηλ.2531352150 & 6936924079).

Το έντυπο υλικό θα πρέπει να είναι συσκευασμένο σε κιβώτια και να αναγράφεται εμφανώς ο αποστολέας, καθώς και η έκθεση προορισμού. Θα συνοδεύεται δε και με έγγραφο όπου θα δηλώνεται ο ακριβής αριθμός των κιβωτίων.