irakleio-krouazieraΣημαντικές διακρίσεις για τις καινοτόμες υπηρεσίες του στην εξυπηρέτηση της κρουαζιέρας και στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος κατέκτησε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών συμπεριέλαβε στην ετήσια έκδοση της, με τίτλο: «Ανταγωνιστικότητα για Ανάπτυξη: Προτάσεις πολιτικής», τις προτάσεις του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ, κ. Μπρα Ιω.  στην ενότητα «Διεθνώς Ανταγωνιστικοί Κλάδοι», με τίτλο: «Προορισμός και ανταγωνιστικότητα στον τομέα της κρουαζιέρας».

Το σύνολο αυτής της δημοσίευσης στηρίζεται στις καλές πρακτικές που εφαρμόζει ο ΟΛΗ αλλά και στην εμπειρία που έχει αποκτηθεί από τις πρωτοβουλίες του Οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. βραβεύτηκε στα πλαίσια του διαγωνισμού Tourism Awards 2014, με το «χρυσό» (GOLD) βραβείο στην κατηγορία «Αριστεία ή Καινοτομία σε επίπεδο υπηρεσιών» (Excellence or Innovation in services:luxury, business, economy, savers) της ενότητας Travel & Transportation. 

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αναδεικνύει και επιβραβεύει τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων ή φορέων του τουρισμού (ξενοδοχεία, affiliations, εστιατόρια, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, tour operators, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, Περιφέρειες, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, αεροδρόμια, λιμάνια, κλπ) στους τομείς του travel, του hospitality και leisure, κλπ.

“Η Διοίκηση του ΟΛΗ θα συνεχίζει με αποφασιστικότητα να επενδύει σε αυτή την στρατηγική και να αναδεικνύει την Κρήτη και την πλούσια ιστορική και πολιτιστική της κληρονομιά, αλλά και τις παραγωγικές δυνατότητες και τα αξιοθέατα του προορισμού «Ηράκλειο», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.