Τις υπηρεσίες της επεκτείνει τα τελευταία χρόνια η Happy People εδραιώνοντας δυναμικά τη θέση της στο χώρο της διαφήμισης, ενώ προχωρά σε συνεργασίες με σημαντικά Brands.

Aπό τις πρόσφατες συνεργασίες της ξεχωρίζουν τα Brands, όπως Comsote, Stoiximan, Μασούτης, Barba Stathis, Hellenic Seaways, Στοίχημα, IKEA καθώς και μεγάλες εκθέσεις, όπως Horeca, FoodExpo, Climatherm, Posidonia, Truck & Van, Beauty.

Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και ο τρόπος διαφοροποίησής της είναι το ότι παρέχει στους πελάτες της tailor made υπηρεσίες. Τα στελέχη είναι επαγγελματίες προσανατολισμένοι πάντα στις ανάγκες των πελατών. Κινούνται ταχύτατα και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και έτσι διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους από την αρχή έως την ολοκλήρωση ενός project. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι διαθέσιμοι στην υπηρεσία των πελατών 24/7. H αυστηρότητα στα κριτήρια επιλογής συνεργατών, αλλά και η μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που προσβάλουν προσωπικότητες και αξίες είναι από τις βασικές τους αρχές, επισημαίνει η CEO της εταιρείας, Βενετία Κυρίου.

Για τη HAPPY PEOPLE οι συνεργασίες είναι σημαντικές, γιατί στα πάνω από 30 χρόνια της επαγγελματικής της πορείας πέτυχε ένα ευρύ φάσμα αξιοσημείωτων συνεργασιών με μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, τηλεοπτικά κανάλια, εταιρείες παραγωγής, έμπειρους φωτογράφους. Ενδεικτικά αναφέρονται συνεργασίες όπως, Ant1, Mega, Star, Alpha, Skai, Open, Modiano, MovieLab, Antenna Group, Stefi Productions, Foss Productions, GreenPixel, Red Production.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2023, μια δύσκολη χρονιά για την παγκόσμια αγορά, η HAPPY PEOPLE μπόρεσε να πραγματοποιήσει πάνω από 175.000 εργόσημα που σημαίνει να απασχολήσει πάνω από 175.000 βοηθητικούς ηθοποιούς για να καλύψει τις ανάγκες των απαιτήσεων των μεγάλων καναλιών. Η HAPPY PEOPLE συνεχίζει να διερευνά αγορές του εσωτερικού, καθώς και του εξωτερικού για την ανάπτυξη της ενώ πρωταρχικός της στόχος παραμένει να συνεχίσει να προσφέρει πολυδιάστατη, 360ο, εμπειρία στους πελάτες της, εξελίσσοντας και διευρύνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τις επιλογές που προσφέρει, έτσι ώστε να είναι η καλύτερη εταιρεία στο χώρο και στην εύρεση characters, actors και όλων των επιθυμητών προσώπων ανεξάρτητα με το φύλο και την ηλικία.