astir marina_pistopoiisiΣτο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, του συγκροτήματος Astir Palace, ο Lloyd’s Register απένειμε στη Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης πιστοποιητικό για την ένταξη της μαρίνας στο Marina Accreditation Scheme του Lloyd’s Register.

Με την πιστοποίηση της Μαρίνας Αστέρα Βουλιαγμένης ο Lloyd’s Register εγκαινιάζει το νέο του σχήμα Marina Accreditation Scheme (MAS). Το MAS προσφέρει πιστοποίηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της λειτουργίας μιας μαρίνας, απαντώντας στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της, και σκοπεύει στη βελτίωση της λειτουργίας των μαρίνων και την ενίσχυση της ποιότητας, της ασφάλειας και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μέσω της βιομηχανίας των μαρίνων και των σκαφών αναψυχής.

Το MAS δημιουργήθηκε ακολουθώντας την ανάπτυξη της βιομηχανίας των σκαφών αναψυχής και την αυξανόμενη ανάγκη για καλά οργανωμένες μαρίνες που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το σχήμα λειτουργεί ακολουθώντας τις ορθές πρακτικές της βιομηχανίας και χρησιμοποιώντας την εξειδίκευση του Lloyd’s Register στους τομείς της ασφάλειας, του περιβάλλοντος, των σκαφών αναψυχής και των μαρίνων.

Συμπληρωματικά, χρησιμοποιούνται σαν οδηγία διάφορα πρότυπα ISO που αποσκοπούν στη βελτίωση του επιπέδου λειτουργίας των μαρίνων αλλά επίσης στο να παρέχουν βοήθεια στους διαχειριστές των μαρίνων να επιτύχουν πλήρη συμφωνία με τα διεθνή πρότυπα ISO. Λαμβάνονται υπόψη και οι ειδικές απαιτήσεις κάθε χώρας σχετικά με την ασφάλεια, τη διαχείριση απορριμμάτων κ.α.

«Αυτό το σχήμα του Lloyd’s Register δημιουργήθηκε σε συνάρτηση με τους χρήστες, τους ιδιοκτήτες σκαφών, τους παρόχους υπηρεσιών και τις μαρίνες ώστε να διασφαλίσουμε ότι θέτει όχι μόνο πρότυπα υψηλού επιπέδου αλλά και απευθύνει όλες τις σημαντικές πτυχές της συγκεκριμένης βιομηχανίας σχετικά με την ασφάλεια, το περιβάλλον και τη λειτουργία των μαρίνων. Ένας ιδιοκτήτης σκάφους που επισκέπτεται μαρίνα που έχει πιστοποίηση MAS μπορεί να είναι σίγουρος για την ποιότητα των υπηρεσιών της μαρίνας», είπε ο Captain Tony Field, Lloyd’s Register Marine Business Manager SE Europe & EMEA Regional Marine Consultancy Manager.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Πολυχρόνης Γριβέας σχολίασε: «Θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου προς τον Lloyds Register για την αναγνώριση που μας προσφέρει, απονέμοντάς μας αυτό το βραβείο. Είναι η βαθιά δέσμευση της Διοίκησης, των εργαζομένων και των συνεργατών της Αστήρ Μαρίνας, για υποδειγματική εξυπηρέτηση και βέλτιστη χρήση των εγκαταστάσεων, εκείνη που κρατά ευχαριστημένους τους πελάτες μας και συντελεί στα υψηλότατα επίπεδα πληρότητας της μαρίνας. Έχετε το λόγο μας ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να εκπροσωπούμε την εταιρία μας, σύμφωνα με τις αξίες που αντιπροσωπεύονται στο βραβείο αυτό.»

Φωτογραφία: Captain Tony Field , LR Marine Business Manager SE Europe & EMEA Regional Marine Consultancy Manager και Πολυχρόνης Γριβέας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Α.Ε.