Πυρκαγιά στην Άνω Βαρυμπόμπη του δήμου Αχαρνών, την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021. Η φωτιά ξέσπασε ανατολικά στα βασιλικά κτήματα στη Βαρυμπόμπη. Κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, τέσσερα ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και το ρωσικό Beriev 200. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Σύνταξη: tourismtoday.gr

Τη δωρεάν αποστολή αποσκευών μεμονωμένων πελατών που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά στη Ρόδο ανακοίνωσαν η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και η Deliverback, έπειτα από πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Capsule T.

H Deliverback, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στον 5ο κύκλο Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνάπτουν μια σημαντική συνεργασία που θα επιτρέψει στους επισκέπτες που διέκοψαν απότομα τις διακοπές τους στη Ρόδο να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Η πυρκαγιά που μαίνεται ακόμη στο νησί προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές και έχει επηρεάσει πολλές οικογένειες και επιχειρήσεις. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, το CapsuleT και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς όσους έχουν υποστεί απώλειες και δυσκολίες.

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή των αποσκευών των μεμονωμένων πελατών που διέμεναν στα ξενοδοχεία-μέλη της Ένωσης.

«Είμαστε βέβαιοι ότι από κοινού μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίσιμη στιγμή και να ανοίξουμε τον δρόμο για μια ανασυγκρότηση που θα κάνει την περιοχή μας πιο ανθεκτική και ακόμα πιο ενωμένη. Η αλληλεγγύη και η συνεργασία μας είναι κλειδί για την ανάκαμψη του αγαπημένου μας νησιού», αναφέρουν από κοινού η Deliverback και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Η διαδικασία

Για τις δωρεάν αποστολές αποσκευών θα πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις από την πλευρά των ξενοδοχείων:

  1. Να είστε μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
  2. Η διαμονή του πελάτη σας να έχει διακοπεί λόγω της διαδικασίας εκκένωσης.
  3. Να είναι μεμονωμένος (όχι μέσω πρακτορείου).

Το link https://orders.deliverback.com/?variant=hotel θα οδηγεί απευθείας τους ταξιδιώτες στη φόρμα της Deliverback. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποστολή θα πατούν στην επιλογή “payment with bank transfer” και δεν κάνουν την πληρωμή.