Πόσο μπορεί να κοστίζει ένας καλός ύπνος; Στο πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης Lotte New York Palace η τιμή στην Ultimate Sleep Suite ξεκινά από 10.000 δολάρια η διανυκτέρευση για ύπνο στο κρεβάτι Vividus της Hästens με στρώμα αξίας 200.000 δολαρίων.
Όχι, το στρώμα δεν είναι από χρυσάφι. Είναι χειροποίητο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και φυσικά υλικά. Χρειάζονται 45 ημέρες για να ολοκληρωθεί μια παραγγελία και το ετοιμάζουν εννέα από τους σημαντικότερους τεχνίτες του είδους στον κόσμο.

Το Lotte New York Palace είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που παρέχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί ένας φιλοξενούμενος. Και το στρώμα βέβαια δεν είναι ο μόνος λόγος για κράτηση.
Ολόκληρη η σουίτα 325 τ.μ είναι ένα αριστούργημα 2 υπνοδωματίων με ευρύχωρο καθιστικό, τραπεζαρία, ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία 6 θέσεων, δωμάτιο βιβλιοθήκη, τεράστια μπάνια με μπανιέρες και ντους γυαλιού και με εκπληκτική θέα της Νέας Υόρκης.
Και ως μέρος της διαμονής οι επισκέπτες έχουν δωρεάν συνεδρία με έναν επιμελητή ύπνου, πριν φτάσουν στο ξενοδοχείο.
Ο σύμβουλος θα συνεργαστεί με τους επισκέπτες για να βελτιστοποιήσει τον ύπνο τους ζητώντας τις προτιμήσεις μαξιλαριού, τον χρόνο αφύπνισης, την ιδανική θερμοκρασία ύπνου και πολλά άλλα.