Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Radisson Hotel Group θα διαθέτει σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλα τα ξενοδοχεία του στην Ευρώπη, έως το 2025.

Ο Όμιλος φιλοξενίας συνεργάστηκε με την Allego, για την ανάπτυξη σημείων φόρτισης στα ευρωπαϊκά του ακίνητα.

Η συνεργασία στοχεύει στην ανάπτυξη και λειτουργία εξαιρετικά γρήγορων λύσεων φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα σε περισσότερα από 220 ακίνητα του Radisson Hotel Group στην Ευρώπη.

Η έναρξη θα γίνει από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις σκανδιναβικές χώρες. Και θα ακολουθήσουν η Γερμανία, η Γαλλία και οι Κάτω Χώρες.

Οι νέοι σταθμοί φόρτισης Allego θα επισημαίνονται σε όλες τις μεγάλες εφαρμογές βοήθειας πλοήγησης. Συμπεριλαμβανομένων των Waze, των Χαρτών Google και των συστημάτων πλοήγησης οχημάτων.
Η πληρωμή θα γίνεται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

“Το Radisson Hotel Group συνεχίζει να είναι ηγέτης στην προσφορά σχετικών εμπειριών επισκεπτών και στον καθορισμό των προτύπων για παγκόσμιους στόχους αειφορίας στον τομέα της φιλοξενίας, επισημαίνει ο Γκέμα Μπαστερετσέα Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Radisson Hotel Group

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να αυξηθούν απότομα τα επόμενα χρόνια. Από από 3,1 εκατομμύρια το 2020 σε 14 εκατομμύρια το 2025.

Η συνεργασία με την Allego υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο το Radisson Hotel Group ενεργεί σήμερα για το μελλοντικό όφελος όλων.
Προσφέροντας στους επισκέπτες βολικές και αξιόπιστες δυνατότητες πράσινης κινητικότητας σε όλο το δίκτυο ξενοδοχείων μας στην Ευρώπη”.