Ανοίγει ο δρόμος για τέσσερα ξενοδοχεία σε Χανιά, Αντίπαρο, Νάξο και Σίφνο με τους αρμόδιους φορείς να δίνουν το “πράσινο φως”.

  • Ειδικότερα η πολεοδομία του δήμου Χανιών ενέκρινε οικοδομική άδεια για ξενοδοχείο 3 αστέρων, δυναμικότητας 54 κλινών με κολυμβητικές δεξαμενές. Το ακίνητο βρίσκεται στον οικισμό Κάτω Γαλατά στα Χανιά, ενώ φορέας του έργου είναι η ORCHORD ELIA HOTEL DEVELOPMENT M.A.E.
  • Επιπλέον η υπηρεσία δόμησης του δήμου Πάρου προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για την ανέγερση ξενοδοχείου, δυναμικότητας 41 κλινών. Η μονάδα βρίσκεται στον οικισμό Ασπριές στην Αντίπαρο και φορέας του έργου είναι η Τσαβλίρη Αλεξάνδρα.
  • Σε προέγκριση οικοδομικής άδειας προχώρησε και η πολεοδομία Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για ξενοδοχείο 5 αστέρων, 51 δωματίων, 135 κλινών. Το συγκρότημα θα γίνει σε έκταση 25,5 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Στελίδα, στη Νάξο, ενώ σύμφωνα με την προέγκριση, φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία STELIDA RESORT Α.Ε.
  • Τέλος σε προέγκριση οικοδομικής άδειας προχώρησε και η πολεοδομία Μήλου για προσθήκη χώρων και αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο. Το κατάλυμα βρίσκεται στον Αρτεμώνα Σίφνου και φορέας του έργου είναι η εταιρία ΝΙΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟ.