Ανοίγει ο δρόμος για τέσσερα νέα ξενοδοχεία 4 αστέρων σε Χίο, με τους αρμόδιου τοπικούς φορείς να εγκρίνουν τις σχετικές άδειες.

  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Χίου ενέκρινε οικοδομική άδεια για αποκατάσταση υφιστάμενης παραδοσιακής κατοικίας και επανάχρησή της ως μέρος κύριου τουριστικού καταλύματος αποτελούμενο από έξι κτίρια (Ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων τεσσάρων σστέρων). Το ακίνητο βρίσκεται στην Ακρόπολη Οινουσσών και φορέας του έργου είναι η εταιρία OINOUSSES PROPERTIES M.I.K.E.
  • Επιπλέον η υπηρεσία δόμησης του δήμου Μήλου προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για ξενοδοχείο 4 αστέρων με σουίτες δυναμικότητας 9 κλινών και πισίνα. Το κατάλυμα βρίσκεται στην περιοχή Αρτεμώνα του δήμου Σίφνου και ανήκει στην εταιρία C’ EST PAS SI SIMPLE I.K.E
  • Η πολεοδομία του δήμου Πάρου ενέκρινε οικοδομική άδεια για την κατασκευή νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων δυναμικότητας 80 κλινών, με εστιατόριο, πισίνα και εσωτερικό και εξωτερικό γυμναστήριο. Η μονάδα βρίσκεται στη Νάουσα και ανήκει στην εταιρία PETRA SUITES AE PETRA SUITES
  • Τέλος η πολεοδομία του δήμου Λευκάδας ενέκρινε οικοδομική άδεια για την ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων με πισίνα συνολικής δυναμικότητας 12 κλινών. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Μεγανήσι και ανήκει κατά 50% στον Παρίσι Ανδρέα και κατά 50% στην Παναγιωτοπούλου Ξανθή.