Προχωρούν οι επενδύσεις για τρία νέα ξενοδοχεία 4 αστέρων σε Πειραιά, Πάργα και Νάξο, με τις αρμόδιες αρχές να δίνουν το “πράσινο φως”.

  • Ειδικότερα η υπηρεσία δόμησης του δήμου Πειραιά ενέκρινε οικοδομική άδεια για “ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΟΚΤΑΩΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΗΜΙΩΡΟΦΟ ΚΑΙ ΔΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ & ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ”. Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Κέκροπος και Γ. Κασιμάτη και Καποδιστρίου στον Πειραιά και ανήκει στην εταιρία WILTON HOLDINGS ΑΕ.
  • Επιπλέον η υπηρεσία δόμησης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχώρησε σε προέγκριση για “ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ 263346/2021 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ 313360/2021 ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ 370121/2022 ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*, ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ”. Το κατάλυμα βρίσκεται στην περιοχή Βίβλος της Νάξου και ανήκει κατά 50% στην ΤΣΑΒΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ και κατά 50% στον ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟ ΜΙΧΑΛΗ.
  • Τέλος η υπηρεσία δόμησης του δήμου Πάργας ενέκρινε οικοδομική άδεια για “ΙΔΡΥΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 4* ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ”. Η μονάδα βρίσκεται στον οικισμό Χρυσογιάλι και ανήκει στην εταιρία ΕΜΚ LUXURY ESCAPES.