Τη διαχείριση του ιστορικού ξενοδοχείου Danieli στη Βενετία ανακοίνωσε ότι θα αναλάβουν η Four Seasons Hotels and Resorts και η Gruppo Statuto.

Μετά από εκτεταμένες ανακαινίσεις, το κατάλυμα θα λειτουργήσει ως Hotel Danieli, Venezia, A Four Seasons Hotel το 2025.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Riva degli Schiavoni της Βενετίας κατά μήκος του Μεγάλου Καναλιού, δίπλα στην Piazza San Marco. Αποτελείται από τρία κτήρια: το Palazzo Dandolo του 14ου αιώνα και δύο προσθήκες του 19ου αιώνα που συνδέονται με γέφυρες – το Palazzo Casa Nuova και το Palazzo Danieli Excelsior.

Η πλούσια κληρονομιά του Hotel Danieli εκτίθεται σε όλη την ιδιοκτησία, με την όμορφα διατηρημένη βενετσιάνικη γοτθική αρχιτεκτονική, μαζί με τέχνη και αντίκες από όλη την ιστορία του καταλύματος.

Το ξενοδοχείο θα υποβληθεί σε ανακαινίσεις πριν από την επαναλειτουργία του ως εμπειρία Four Seasons, με τον διάσημο σχεδιαστή Pierre-Yves Rochon να επιβλέπει τους εσωτερικούς χώρους.

Μόλις ανοίξει ξανά θα ενταχθεί στην αυξανόμενη συλλογή ακινήτων της Four Seasons στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένου του Four Seasons Hotel Milano, το οποίο πρόσφατα υποβλήθηκε σε εκτεταμένες ανακαινίσεις στους κοινόχρηστους χώρους του.