Στην καρδιά της παλιάς πόλης της Κρακοβίας, δίπλα στην κεντρική πλατεία, το ιστορικό Hotel Saski Krakow, θα μετατραπεί στο πρώτο ξενοδοχείο της συλλογής Curio από την Hilton στην Πολωνία, το 2021.

Για περισσότερα από 200 χρόνια, το Hotel Saski Krakow καλωσόρισε τους επισκέπτες στη μεγάλη αίθουσα συναυλιών του. Διεθνείς συνθέτες όπως ο Franz Liszt και ο Johannes Brahms έχουν εμφανιστεί στο ξενοδοχείο.

“Το Curio Collection by Hilton είναι ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών ξενοδοχείων και θέρετρων που έχουν επιλεγεί για τον μοναδικό χαρακτήρα και την ιστορία τους, τονίζει ο Patrick Fitzgibbon της Hilton.

Η πολιτιστική σημασία αυτού του ακινήτου το καθιστά εξαιρετικό για να φιλοξενήσει το πρώτο ξενοδοχείο Curio Collection της χώρας και να προσφέρει θεαματικά καταλύματα σε περισσότερους από 13 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο στην Κρακοβία».

Για να επιστρέψει το κτίριο στην πρωταρχική του μορφή, η Hilton θα προχωρήσει σε ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στα 113 δωμάτια, στους κοινόχρηστους χώρους και στην αίθουσα συναυλιών.

Η ανακαίνιση θα ξεκινήσει σύντομα, εντός του έτους και μόλις ανοίξει, το Hotel Saski Krakow θα διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, πισίνα, σπα και γυμναστήριο, καθώς και επιχειρηματικό κέντρο για εταιρικούς ταξιδιώτες.

“Είμαστε υπερήφανοι που θα ανοίξουμε το πρώτο ξενοδοχείο της Curio Collection της Πολωνίας και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες το 2021”, δηλώνει ο Jan Pilch, πρόεδρος της Abriz.

Το Hotel Saski Krakow της συλλογής Curio θα είναι το πέμπτο ξενοδοχείο της Hilton στην πόλη, συμπληρώνοντας το DoubleTree by Hilton Krakow Hotel & Convention Center, το Hampton by Hilton Krakow, το Hilton Garden Inn Krakow και το Hilton Garden Inn Krakow Airport.