Η Mandarin Oriental αναλαμβάνει την διαχείριση του πολυτελούς ξενοδοχείου Emirates Palace Abu Dhabi. Το πολυτελές ακίνητο διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή η Kempinski, αλλά θα αναδιαμορφωθεί από το χαρτοφυλάκιο Mandarin Oriental από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Το ξενοδοχείο θα υποβληθεί στη συνέχεια σε ένα πρόγραμμα σταδιακής ανακαίνισης τα επόμενα δύο χρόνια, με αναβαθμίσεις στα δωμάτια και τις εγκαταστάσεις αναψυχής, καθώς και νέες εγκαταστάσεις φαγητού και ποτών. Το ακίνητο θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Το ξενοδοχείο άνοιξε το 2005 και διαθέτει 394 δωμάτια, 12 εστιατόρια και μπαρ, 40 αίθουσες συσκέψεων, αμφιθέατρο και αίθουσα χορού, ιδιωτική παραλία, μαρίνα, δύο πισίνες και δύο γυμναστήρια.

“Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για την Mandarin Oriental. Θα διαχειριστεί ένα από τα πιο υψηλού προφίλ ξενοδοχεία στη Μέση Ανατολή, τονίζει ο James Riley, διευθύνων σύμβουλος του Mandarin Oriental Hotel Group.
Πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας στην περιοχή και θα εισαγάγουμε τα υποδειγματικά πρότυπα εξυπηρέτησης του Ομίλου μας στο Αμπού Ντάμπι”.