Μετά την πρόσφατη εξαγορά της Midland Hotel στο Μάντσεστερ – μία από τις μεγαλύτερες πωλήσεις χαρτοφυλακίων στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018 – ο Fattal Hotel Group αποκτά τέσσερα ξενοδοχεία Grange στο Λονδίνο, σηματοδοτώντας την είσοδο του στην κεντρική αγορά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Τα νέα ξενοδοχεία, με περισσότερα από 1.300 δωμάτια, θα ανακαινιστούν. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει τα Grange Tower Bridge Hotel, το Grange St Paul’s Hotel, το Grange City Hotel και το Grange Holborn Hotel.

Σε ιδανική τοποθεσία κοντά σε μερικά από τα δημοφιλέστερα τοπικά τουριστικά αξιοθέατα στο Λονδίνο και στην καρδιά της επιχειρηματικής και οικονομικής περιοχής, τα νέα ξενοδοχεία θα λειτουργούν από το Jurys Inn & Leonardo Hotels UK-Ireland Group.

Το Tower Bridge, το St. Paul’s και το City Hotels θα γίνουν Leonardo Royals και το Holborn, θα γίνει το πρώτο NYX Hotel του ομίλου Leonardo Hotels στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η προσθήκη αυτών των ξενοδοχείων φέρνει το συνολικό αριθμό των Jurys Inn & Leonardo Hotels UK-Ireland Group στα 53 και συνολικά, έχει πλέον πάνω από 11.000 υπνοδωμάτια σε όλο τον Όμιλο.

Ο Fattal Hotel Group που έχει αναλάβει και το ιστορικό ξενοδοχείο Esperia Palace στην Αθήνα, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ευρώπη και το Ισραήλ.
Λειτουργεί 200+ ξενοδοχεία σε 17 χώρες με περισσότερα από 38.000 δωμάτια σε πάνω από 100 προορισμούς.