Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η σχέση ποιότητας-τιμής παραμένει στο επίκεντρο ειδικών της Kuoni με πελάτες ακόμη και στην πολυτελή ταξιδιωτική αρένα.

Νέα αναφορά που βασίζεται σε δεδομένα από την περίοδο αιχμής των πωλήσεων της εταιρείας, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, δείχνει υψηλότερες κρατήσεις στην Ταϊλάνδη, τη Νότια Αφρική και την Ινδία σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

  • Οι προορισμοί που εμφανίζονται στη λίστα τάσεων της Kuoni για το 2024 περιλαμβάνουν Μαυρίκιο, Ταϊλάνδη, Ελλάδα, Ναμίμπια, Σρι Λάνκα, Πορτογαλία, Νότια Αφρική, Καναδά, Γρενάδα και Ινδία.
  • Oι ταξιδιώτες ρωτούν για εμπειρίες πέρα ​​από τα καλά πατημένα τουριστικά μονοπάτια.

«Υπάρχει τεράστια δίψα για καθηλωτικά ταξίδια φέτος και έχουμε δει μια τεράστια ποικιλομορφία στις κρατήσεις, ενώ ορισμένες σαφείς τάσεις να εμφανίζονται, τόνισε ο Marco Rocha, διευθυντής εμπορικών προϊόντων της Kuoni.

Περιμέναμε ότι η σχέση ποιότητας-τιμής θα ήταν στο μυαλό όλων των πελατών μας φέτος, είτε πρόκειται για μήνα του μέλιτος, είτε για οικογένειες, για άγαμους ή για μεγαλύτερα ζευγάρια.

Έχουμε επικεντρωθεί στη διεύρυνση της γκάμας μας και στην ανάπτυξη της εμπορικής μας προσέγγισης, ώστε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί σε τιμές και υπηρεσίες όσο ποτέ.

Είχαμε ένα δυνατό ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά αναμένετε ότι θα δούμε επίσης τη ζήτηση να ολοκληρώνεται αργότερα φέτος, καθώς και οι άνθρωποι να αξιολογούν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και τους προϋπολογισμούς.

Αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα ταξίδια είναι πολύ στη λίστα προτεραιοτήτων για το επόμενο έτος».