Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών 2022 στην Αγγλία, εκτόξευσε στα ύψη την πληρότητα στα καταλύματα της easyHotel.

  • Σε εννέα αγώνες σε όλο το Euro, η αλυσίδα διαμονής προϋπολογισμού σημείωσε μέσο επίπεδο πληρότητας 94,8% σε σύγκριση με 85,9% στα προ πανδημίας επίπεδα.
  • Όλοι οι αγώνες είχαν σταθερό ποσοστό πληρότητας.
  • O ημιτελικός αγώνας με τη Σουηδία είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση για διαμονή με ποσοστό πληρότητας 98% στο ξενοδοχείο 131 δωματίων του ομίλου, στο Sheffield.

Τα ξενοδοχεία του Ηνωμένου Βασιλείου γενικά είδαν σημαντική αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών που διαμένουν αυτό το καλοκαίρι σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από την πανδημία, με μέσο ποσοστό πληρότητας 68,4% τον Μάιο, από μόλις 28,9% πέρυσι, σύμφωνα με το RSM Hotel Tracker.

«Ζήσαμε μερικές αξέχαστες στιγμές αθλητισμού το καλοκαίρι και είμαστε περήφανοι που προσαρμοστήκαμε στη ζήτηση των καταναλωτών και φιλοξενήσαμε ένα πλήθος επισκεπτών για να γνωρίσουν αυτά τα γεγονότα και να δημιουργήσουν αναμνήσεις, δήλωσε η Lucy Davey, διευθύντρια ψηφιακού μάρκετινγκ του easyHotel.

Τα σταθερά υψηλά επίπεδα πληρότητας σε όλο το ευρώ έδειξαν πόση ζήτηση υπάρχει για μια οικονομικά προσιτή αλυσίδα ξενοδοχείων και η κρίση κόστους ζωής είναι πιθανό να συνεχίσει αυτή την τάση.

Τα οικονομικά μας καταλύματα σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να ταξιδέψουν, χωρίς να ξοδέψουν τον προϋπολογισμό τους, αφήνοντας τους ελεύθερους να ξοδέψουν τα χρήματα τους για να ζήσουν τα καταπληκτικά αξιοθέατα που προσφέρουν οι πόλεις μας».

Σύμφωνα με την easyHotel οι κεντρικές τοποθεσίες των ξενοδοχείων της και οι χαμηλές τιμές σήμαιναν ότι ήταν μια κορυφαία επιλογή για το Wimbledon (με ξενοδοχεία στο Shoreditch και στο Kensington), τα Commonwealth Games (για το ξενοδοχείο της στο Birmingham) και το Euro (με ξενοδοχεία στο Manchester, το Sheffield και το Milton Keynes).

Με δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα να έρχονται ακόμη τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυμναστικής στο Liverpool, τα καταλύματα easyHotel, είναι πιθανό να συνεχίσουν να αποτελούν σημείο ενδιαφέροντος για πολλούς που αναζητούν μια οικονομικά αποδοτική αθλητική απόδραση.