Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Μαγιόρκα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς των Γερμανών. Και το δείχνουν με τις κρατήσεις τους για το Πάσχα, που έφτασαν στα ύψη.

Αιτία, η κατάργηση -στα περισσότερα κρατίδια της Γερμανίας- της υποχρεωτική καραντίνα και του υποχρεωτικού τεστ για τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από την Μαγιόρκα.

Οι Ισπανοί αν και έχουν καταργήσει την υποχρεωτική καραντίνα, ζητούν από τους Γερμανούς επισκέπτες να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κατά την άφιξη τους στη Μαγιόρκα. Καθώς και να συμπληρώσουν το σχετικό ταξιδιωτικό έντυπο.

Επιπλέον πτήσεις για το Πάσχα

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Lufthansa η Eurowings, πρόσθεσε 300 επιπλέον πτήσεις από όλη τη Γερμανία στη Μαγιόρκα για το Πάσχα.

Ως απάντηση στο τετραπλάσιο άλμα στις κρατήσεις μετά την άρση της καραντίνας.

Η Ryanair ανακοίνωσε 200 επιπλέον συνδέσεις με τη Μαγιόρκα και το Αλικάντε.

Στα επίπεδα του 2019 οι κρατήσεις σε TUI για Μαγιόρκα

Tο περασμένο Σαββατοκύριακο ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI στη Γερμανία, κατέγραψε αριθμό κρατήσεων για τη Μαγιόρκα ίσο με την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Οι πτήσεις της TUI είναι από Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Ανόβερο και Ντίσελντορφ.
Μέχρι στιγμής τα δύο τρίτα των Γερμανών που κάνουν κράτηση στην TUI κλείνουν ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών. Αυτό περιλαμβάνει πτήση με τη θυγατρική Tuifly και διαμονή σε ξενοδοχεία του ομίλου.

Στον προορισμό επικρατούν περιορισμοί, αλλά πιο χαλαροί σε σχέση με την Γερμανία. Όπως τα εστιατόρια που κλείνουν στις πέντε το απόγευμα. Αντίθετα στη Γερμανία, δεν λειτουργούν.