Έντονη ανάπτυξη καταγράφει η γαλλική αγορά εξερχόμενου τουρισμού με τις προβλέψεις να υποδεικνύουν άλμα από 37 εκατ. δολάρια το 2024 σε 56,8 εκατ. δολάρια έως το 2034, καταγράφοντας αύξηση 4,3%. Αυτό αναφέρουν τα στοιχεία από έρευνα της Future Market Insights (FMI).

Ποια είδη τουρισμού σημειώνουν άνοδο

Η δημοτικότητα των ομαδικών περιηγήσεων πεζοπορίας και περιήγησης στα αξιοθέατα αυξάνεται. Προσφέροντας καλά οργανωμένες ομαδικές εκδρομές σε συναρπαστικούς προορισμούς, μπορείτε να καλύψετε αυτό το αυξανόμενο τμήμα Γάλλων ταξιδιωτών που αναζητούν περιπέτεια και συντροφικότητα.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν φέρει επανάσταση στον ταξιδιωτικό σχεδιασμό. Οι φιλικές προς τον χρήστη πλατφόρμες και εφαρμογές για κινητά που απλοποιούν τον προγραμματισμό ταξιδιών, τις κρατήσεις και την πρόσβαση σε πληροφορίες για Γάλλους τουρίστες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Βασικά συμπεράσματα από τη μελέτη αγοράς εξερχόμενου τουρισμού στη Γαλλία :

  • Με βάση τον σκοπό, το τμήμα των διακοπών αναμένεται να σημειώσει την ταχύτερη ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης.
  • Όσον αφορά στην κατηγορία περιηγήσεων, το τμήμα οργανωμένων ταξιδιών αναμένεται να ηγηθεί της γαλλικής αγοράς εξερχόμενου τουρισμού κατά την περίοδο αξιολόγησης.
  • Με βάση την εποχή, το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου θα δημιουργήσει μέγιστα έσοδα στη γαλλική αγορά εξερχόμενου τουρισμού.
  • Όσον αφορά στο φύλο, το γυναικείο τμήμα αναμένεται να είναι το πιο προσοδοφόρο τμήμα κατά την περίοδο πρόβλεψης.
  • Ανάλογα με τους κορυφαίους προορισμούς, η Ισπανία και η Ιταλία αναμένεται να είναι οι πιο προτιμώμενες τοποθεσίες μεταξύ των Γάλλων καταναλωτών.