Η Germanwings ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ιστοσελίδα κρατήσεων ξενοδοχειακών δωματίων booking.com. Για τα επόμενα 3 χρόνια, οι επιβάτες της Germanwings θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή της booking.com, η οποία περιλαμβάνει διαμερίσματα, ξενώνες, θέρετρα, B&Bs και ξενοδοχεία. Τα μέλη του Boomerang Club, του προγράμματος προνομίων της Germanwings, θα μπορούν επίσης να συλλέγουν επιπλέον μίλια με κάθε κράτησή τους.

Η Katrin Floether, Διευθύντρια Βοηθητικών Υπηρεσιών και Προϊόντων, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που στην booking.com βρήκαμε έναν καινοτόμο συνεργάτη, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με την εταιρεία μας. Με τη βοήθεια της booking.com οι επιβάτες μας μπορούν να επιλέξουν και να κάνουν κράτηση σε καταλύματα σε όλο τον κόσμο, σε προσιτές τιμές».

Με περισσότερα από 540.000 ξενοδοχεία και περισσότερους από 40 εκατομμύρια επισκέπτες, η booking.com είναι το κορυφαίο portal στον κόσμο για κρατήσεις ξενοδοχείων.

Ο Mathis Boldt, Διευθυντής Παγκόσμιων Στρατηγικών Συνεργασιών στη booking.com, δήλωσε: «Η Germanwings είναι μια από τις κορυφαίες γερμανικές αεροπορικές εταιρείες και χαίρομαι που συνεργαζόμαστε με έναν σημαντικό στρατηγικό εταίρο. Η Germanwings αποτελεί ένα πολύτιμο κανάλι πωλήσεων, που μας βοηθά να επεκτείνουμε την αναγνωρισιμότητά μας στη Γερμανία και την Ευρώπη. Οι πελάτες της Germanwings από την άλλη, μαζί με την κράτηση του αεροπορικού τους εισιτηρίου, έχουν την ευκαιρία να κάνουν κράτηση σε ένα από 540.000 καταλύματά μας, εύκολα και γρήγορα, συλλέγοντας πολύτιμα μίλια για το Boomerang Club”.

H booking.com αποτελεί το κορυφαίο portal στον κόσμο για όλα τα είδη καταλυμάτων και εγγυάται τις καλύτερες τιμές –είτε για μικρές, οικογενειακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είτε για 5άστερα πολυτελή καταλύματα. Η ιστοσελίδα booking.com είναι προσβάσιμη μέσα από υπολογιστές, έξυπνα κινητά ή tablets. Δεν χρεώνει τέλη κράτησης. Η booking.com είναι διαθέσιμη σε 42 γλώσσες και προσφέρει περισσότερα από 540.000 καταλύματα σε 205 χώρες, τα οποία βαθμολογούνται από περισσότερους από 40 εκατομμύρια επισκέπτες. Η booking.com χρησιμοποιείται τόσο για επαγγελματικά όσο και για ταξίδια αναψυχής. Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας και με μια ομάδα που αποτελείται από 8.300 αφοσιωμένους εργαζόμενους σε 150 γραφεία σε όλο τον κόσμο, η booking.com και η εξυπηρέτηση πελατών της είναι διαθέσιμες στους πελάτες της όλες τις ώρες και μάλιστα στη μητρική τους γλώσσα.

Η booking.com ιδρύθηκε το 1996 και ανήκει στην εταιρεία Booking.com B.V., η οποία είναι μέλος του Priceline Group (NASDAQ:PCLN). Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σε Twitter, Google+, Pinterest, Facebook ή στο www.booking.com.

Η Germanwings είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη και αυτοπροσδιορίζεται ως ένας ποιοτικός αερομεταφορέας μεταξύ των ανταγωνιστών της. Η εταιρεία προσφέρει πτήσεις σε προσιτές τιμές, από Κολονία/Βόννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο/Τεγκέλ, Αμβούργο, Ανόβερο, Ντίσελντορφ και Ντόρτμουντ προς περισσότερους από 130 προορισμούς στην ευρωπαϊκή ήπειρο, το Ισραήλ και τη Βόρεια Αφρική. Η εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες της τη δυνατότητα να πετάξουν “à la carte” κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να προσαρμόσουν την πτήση τους στις προσωπικές τους ανάγκες. Με τρεις βασικούς ναύλους BEST, SMART και BASIC, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε έναν βασικό ναύλο χωρίς επιπλέον υπηρεσίες και σε έναν ναύλο με τις καλύτερες ταξιδιωτικές παροχές.