Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η βρετανική τραπεζική εφαρμογή Revolut κυκλοφόρησε ένα νέο ταξιδιωτικό προϊόν που ονομάζεται Stays. Και δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν κράτηση σε καταλύματα, προσφέροντας 10% άμεση επιστροφή μετρητών.

Η εταιρεία λέει ότι η λειτουργία εντός εφαρμογής που είναι η πρώτη του είδους της από μια πλατφόρμα fintech, θα εξοικονομεί στον πελάτη 69 λίρες ετησίως κατά μέσο όρο.

Όπως υπογράμμισε η Revolut θα δώσει 70 εκατ. λίρες σε πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου που κάνουν κράτηση μέσω του Stays.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση αποκλειστικών τιμών μέσω της τραπεζικής εφαρμογής, για καταλύματα που κυμαίνονται από bed and breakfast έως πολυτελή.

Η Revolut δεν χρεώνει τέλος κράτησης, ωστόσο ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις από παρόχους καταλυμάτων.

«Δημιουργήσαμε το Stays για να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να βρουν και να κλείσουν το τέλειο κατάλυμα στον ιδανικό τους προορισμό, λέει ο Μάρσελ Νίκετζ, επικεφαλής αποταμιεύσεων και τρόπου ζωής στην Revolut.

Μετά από 18 μήνες περιορισμών και κλειδαριών, θέλουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους επιπλέον χρήματα για να ταξιδεύουν περισσότερο.

Το Revolut γίνεται η εφαρμογή μετάβασης για ταξίδια, δίνοντας σας περισσότερα».

Οι κρατήσεις καταλυμάτων είναι η αρχή

Το Stays είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε πελάτες Revolut στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τον επόμενο μήνα  θα κυκλοφορήσει σε πελάτες σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Μακροπρόθεσμα, στόχος της Revolut είναι να προσθέσει επιπλέον ταξιδιωτικά προϊόντα. Όπως πτήσεις, χερσαίες μεταφορές, περιηγήσεις και εμπειρίες.