Το διεθνές οικονομικό forum για γυναίκες Global Summit of Women θα φιλοξενηθεί φέτος στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Intercontinental, από τις 31 Μάιου μέχρι τις 2 Ιουνίου με κεντρικό θέμα «Γυναίκες: Μοχλός οικονομικής ανάπτυξης».

Γυναίκες από όλο τον κόσμο που διαπρέπουν στο χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων θα συμμετέχουν στο συνέδριο. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν η αντιπρόεδρος του Βιετνάμ, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Siemens Ισπανίας, η Executive αντιπρόεδρος της γαλλικής Danone και η Senior αντιπρόεδρος της Kraft Foods USA.

Μερικά από τα θέματα τα οποία θα καλυφθούν στο τριήμερο συνέδριο είναι η χρήση των Social Media στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, η ηθική και η διαφάνεια στην εταιρική διακυβέρνηση, η αξιολόγηση διασυνοριακών επαγγελματικών ευκαιριών και οι βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά στην ευελιξία στο χώρο εργασίας.

Το συνέδριο θα προσφέρει νέες ιδέες, πιθανές συμμαχίες μέσα από business-to-business meetings μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών και συμμετεχόντων του συνεδρίου και θα προβάλει ταλαντούχες γυναίκες του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.