Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο της UNICEO (Ηνωμένα Δίκτυα Διεθνών Διοργανωτών Εταιρικών Εκδηλώσεων) για το 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2020, με κεντρικό θέμα : “Κορυφαίες εκδηλώσεις για το μέλλον: Καινοτομία, το νέο πρότυπο απόδοσης”.

Μέλη της ένωσης από περίπου 30 χώρες θα συναντηθούν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Το συνέδριο στοχεύει στην ενίσχυση της θέσης των μελών της UNICEO ως βασικών παραγόντων της επικοινωνιακής στρατηγικής και της επιχειρηματικής ανάπτυξης των εταιρειών τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη της UNICEO και οι συνεργάτες τους θα έχουν την ευκαιρία να εκφέρουν τις απόψεις τους και να ενώσουν τα ταλέντα τους για να επιλύσουν τις προκλήσεις της εταιρικής επικοινωνίας.

Οι διασκέψεις και οι δραστηριότητες θα μελετήσουν συγκεκριμένα το ρόλο των τεχνολογικών καινοτομιών (ψηφιακό, AI, ρομποτική κ.λπ.) και τη σημασία τους για την παροχή μιας αυθεντικής εμπειρίας στους συμμετέχοντες. Θα συζητηθεί επίσης ο τρόπος επίτευξης αποτελεσματικών επιδόσεων.

Νέα εποχή για την εταιρική επικοινωνία

“Ο κόσμος της εταιρικής επικοινωνίας και ιδιαίτερα ο τομέας των εταιρικών εκδηλώσεων επηρεάζεται έντονα από τις βαθιές αλλαγές που συμβαίνουν στην κοινωνία μας , προφανώς από την τεχνολογική επανάσταση, αλλά και από αλλαγές στην κοινωνία, τον πολιτισμό και ακόμη και το κλίμα.” , δήλωσε η Debora Piovesan, Επικεφαλής των Εκδηλώσεων του συλλόγου.

“Συνεπώς, πρέπει να προσαρμόζεστε και να καινοτομείτε συνεχώς για να επιτύχετε την επιθυμητή απόδοση. Το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους επικεφαλής της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ και των εταιρικών εκδηλώσεων να ενισχύσουν τις γνώσεις τους, να εμπνευστούν από τους διάφορους συντελεστές του συνεδρίου. Και να συμβάλουν ενεργά στην ανάπτυξη μιας νέας εποχής για την επικοινωνία, βασισμένη στην καινοτομία και τις επιδόσεις. ”

Το UNICEO Congress διοργανώνεται σε συνεργασία με βασικούς συντελεστές του τουρισμού και των επιχειρήσεων, διεθνείς οργανισμούς και συνεργάτες.