Ενδιαφέρον δείχνει η Virgin Atlantic, για τις μακρινές επιχειρήσεις της αεροπορικής εταιρείας του Thomas Cook μετά την και την Lufthansa και την ιδιωτική μετοχική εταιρεία Indigo Partners.

Δημοσιεύματα του Τύπου την φέρουν να έχει ήδη υποβάλλει προσφορά. Σύμφωνα με το Sky News, η Virgin υπέβαλε μια προκαταρκτική προσφορά για τις μακρινές επιχειρήσεις του Thomas Cook στη Μεγάλη Βρετανία, λίγες μέρες πριν.
Ωστόσο εκπρόσωποι και των δύο πλευρών αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ενημέρωση σχετικά με τις συνομιλίες είναι απίθανο να γίνει πριν η Thomas Cook ανακοινώσει τα αποτελέσματα του 6μήνου του την επόμενη εβδομάδα.

Η Virgin Atlantic, σύμφωνα με το Sky News ενδιαφέρεται να αποκτήσει τη μακρινή λειτουργία του Thomas Cook, το οποίο πετάει στο Κανκούν, στο Λας Βέγκας, στο Ορλάντο και σε άλλους προορισμούς από το Λονδίνο και το αεροδρόμιο Γκάτγουικ, από Μάντσεστερ και το καλοκαίρι από τη Γλασκώβη.

Η Thomas Cook ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι σκέφτεται να πουλήσει την αεροπορική της εταιρεία.
Ο κινεζικός επενδυτικός γίγαντας, ο Fosun, ο οποίος έχει επίσης την κυριότητα της Club Med, αυξάνει σταδιακά το μερίδιό του στον Thomas Cook και πλέον κατέχει πάνω από 18%.