Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο πάροχος δεδομένων βραχυπρόθεσμης ενοικίασης AirDNA εισέρχεται στην διαχείριση ακινήτων με την εξαγορά της Uplisting.

Ανακοινώνοντας την εξαγορά, η AirDNA είπε ότι σηματοδοτεί ένα «κομβικό άλμα στην αποστολή της να παρέχει μια ολοκληρωμένη, ενιαία λύση για όσους επενδύουν και εκμεταλλεύονται ακίνητα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης

Η Uplisting, που ιδρύθηκε το 2018, με έδρα τη Νέα Υόρκη προσφέρει λογισμικό διαχείρισης ακινήτων και διαχείρισης καναλιών για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις.
Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές και τους ιδιοκτήτες ακινήτων να επεξεργάζονται κρατήσεις, να στέλνουν μηνύματα στους επισκέπτες και να αυτοματοποιούν λειτουργίες σε ιστότοπους, όπως η Airbnb, η Vrbo και η Booking.com.
Η startup ανέφερε ότι επεξεργάστηκε κρατήσεις που εκτιμώνται στα 400 εκατομμύρια δολάρια το 2023.

Μαζί με την εξαγορά, η AirDNA λανσάρει επίσης μια νέα δυνατότητα δυναμικής τιμολόγησης που συγχρονίζει το εργαλείο τιμολόγησης «Smart Rates» με την Airbnb.

Η δυναμική τιμολόγηση διευκολύνει τους πολυάσχολους οικοδεσπότες να ορίζουν τις τιμές τους αναλύοντας αυτόματα τις τάσεις της αγοράς και των ανταγωνιστών. Αυτό διασφαλίζει ότι οι καλύτερες τιμές παραδίδονται σε πραγματικό χρόνο στις καταχωρίσεις τους στην Airbnb, εξαλείφοντας τις μη αυτόματες προσαρμογές.