Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Norwegian Escape, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Cruise Line (NCL) θα δέσει σε ελληνικά λιμάνια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Στις 17 Ιουλίου το κρουαζιερόπλοιο θα κάνει το ντεμπούτο της σειράς Meet the Winemaker  της NCL στην Ευρώπη, στα ελληνικά νησιά και την Ιταλία.

Η γραμμή κρουαζιέρας συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με διάσημα οινοποιεία για να δημιουργήσει αυτό το εποχιακό πρόγραμμα σχεδιασμένο για λάτρεις του κρασιού και λάτρεις των τροφίμων σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων.

Η κρουαζιέρα παρέχει αποκλειστικές ευκαιρίες συνεργασίας με οινοποιούς και άλλους ειδικούς μέσω μιας ποικιλίας εμπλουτισμένων σεμιναρίων και δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνουν γευσιγνωσία κρασιού, δείπνα σε συνδυασμό με κρασιά, διαδραστικές γαστρονομικές επιδείξεις και συναντήσεις στο πλοίο.

Το επόμενο ταξίδι Meet the Winemaker σε Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου.

Στις 13 Αυγούστου θα ξεκινήσει το 12 ημερών ταξίδι του από την Τσιβιταβέκια της Ρώμης και θα προσφέρει αξέχαστες διαδρομές σε τέσσερις ηλιόλουστες χώρες της Μεσογείου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Οι επιβάτες του θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν λιμάνια στην Ιταλία, την Ελλάδα, τη Μάλτα και τη Γαλλία.

Τα δρομολόγια του πλοίου περιλαμβάνουν εκδρομές στα πιο περιζήτητα λιμάνια της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Νάπολης και του Λιβόρνο και κρυμμένα πετράδια, όπως η Βαλέτα και η Μεσσήνη.

Το Norwegian Escape δένει σε πέντε έως οκτώ λιμάνια για έως και 13 ώρες και δεν βρίσκεται πάνω από δύο ημέρες στη θάλασσα.

οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους εξερευνώντας αρχαία ερείπια και μεσαιωνική αρχιτεκτονική, θαυμάζοντας καλλιτεχνικά αριστουργήματα ή απλώς απολαμβάνοντας μια ποικιλία από τοπική κουζίνα.

Συμπεριλαμβανομένου του Norwegian Escape, συνολικά οκτώ πλοία NCL θα πλέουν στα ευρωπαϊκά ύδατα αυτή τη θερινή περίοδο.

Ο στόλος της NCL θα καταπλεύσει σε περισσότερα ευρωπαϊκά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη σύγχρονη γραμμή κρουαζιέρας, προσφέροντας στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές από ποτέ.

Το Norwegian Prima, το νεότερο μέλος του στόλου της NCL και πρώτο στην πρωτοποριακή κατηγορία Prima, θα κάνει το ντεμπούτο του στο ευρωπαϊκά νερά φέτος.

Τα οκτώ πλοία της NCL για την ευρωπαϊκή καλοκαιρινή σεζόν κρουαζιέρας 2022 είναι τα Norwegian Dawn, Norwegian Epic, Norwegian Escape, Norwegian Gem, Norwegian Getaway, Norwegian Jade, Norwegian Star και Norwegian Prima.

Η NCL προσφέρει στους ταξιδιώτες μια εκτεταμένη γκάμα δρομολογίων αυτό το καλοκαίρι, από περιηγήσεις σε αρχαία ερείπια στα ελληνικά νησιά, κρουαζιέρα στα νορβηγικά φιόρδ, μέχρι απόλαυση στον ήλιο της Μεσογείου.