Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Norwegian Cruise Line (NCL) αποκάλυψε τα ταξίδια κρουαζιέρας για το χειμώνα 2024/25 και το καλοκαίρι του 2025, σε προορισμούς με λίστα bucket στην Ευρώπη -μεταξύ των οποίων και σε Ελλάδα- την Καραϊβική και την Αλάσκα.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2023 στην Ελλάδα, με επιλεγμένα επταήμερα ταξίδια στα ελληνικά νησιά από τον Πειραιά.

Μόλις ολοκληρωθούν τα ταξίδια του στη Μεσόγειο, το νέο πλοίο θα πλεύσει στη Νότια Καραϊβική για τη χειμερινή σεζόν 2023-2024, προσφέροντας αποδράσεις σε ζεστό καιρό από το Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Επίσης, από τον Μάιο 2025 έως τον Νοέμβριο του ίδιου έτους θα πραγματοποιεί ταξίδια εννέα έως 11 ημερών μεταξύ Χάιφα, Πειραιά και Κωνσταντινούπολης.

Για να γιορτάσει τα νέα δρομολόγια, η NCL προσφέρει στον δεύτερο επισκέπτη σε μια καμπίνα την ευκαιρία να ταξιδέψει δωρεάν
Η συμφωνία αφορά ταξιδιώτες συνολική αξία έως και 3.450 δολάρια και πρέπει να συνδυάζεται με την προσφορά Free At Sea της γραμμής κρουαζιέρας.