Στη δημόσια διαβούλευση καταλόγου κάλυψης «λευκών περιοχών» με τηλεοπτικό σήμα, η οποία γίνεται από το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, συγκαταλέγεται η Αιγιάλεια, αφότου πολλοί κάτοικοι αποκλείστηκαν κατά τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.

Στις περιοχές που μπορούν να επιχορηγηθούν για τηλεοπτική κάλυψη, είναι οι: Μοναστήρι, Περιθώρι, Σελιάνα, Εξοχή, Βελά (Αιγείρας), Κάτω Μαυρίκι, Μελίσσια, Δάφνες, Παρασκευή, Κάτω Πτέρη, Αχλαδιάς, Μπουφούσκια, Χατζή, Πελεκίστρα, Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Ι.Μ. Πεπελενίτσης, Αγ. Ηλίας, Αγ. Ιωάννης (Αιγίου), Λάκκα, (Συμπολιτεία), Ζαρούχλα, Περιστέρα, Αγία Βαρβάρα, Βαλιμή, Σόλος, Φούρνοι, Μεσορρούγι, Βουνάκιο, Ανω Μεσορρούγι, Κάτω Ποταμιά, Τσιβλός, Χαλκιάνικα, Αγρίδι, Παλαιοσταφίδα (Ακράτας), Σαλμενίκο, Νέο Σαλμενίκο, Δαμακίνι, Σαρκουνά, Ανω Σαλμενίκο (Ερινεού) και Ανω Διακοπτό, Δερβενάκι (Διακοπτού). Σε άλλη κατηγορία εντάσσεται ο οικισμός Μάγειρα της Συμπολιτείας.

Εξάλλου, η αντιδημαρχία ανάπτυξης σε συνεργασία με την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αιγιάλειας, έθεσε σε λειτιουργία την ηλεκτρονική εφαρμογή city.gr → ο δήμος σου οnline, που υπηρετεί την υποχρέωση των δημοτικών υπηρεσιών, να παρέχουν ενημέρωση στους πολίτες με τον πλέον άμεσο και έγκυρο τρόπο, όπως, νέα και εκδηλώσεις έως θέματα έργων σε εξέλιξη και την πολιτική προστασία.

Ο πολίτης μπορεί να το κατεβάσει από το google play store to app, ή να το αναζητήσει στις επίσημες σελίδες του δήμου aigialeia.gov.gr, dikepaigialeias.gr και discoveraigialeia.gr