allure of_the_seasΓια σχεδόν πέντε χρόνια, το Oasis of the Seas και το Allure of the Seas, αδελφά κρουαζιερόπλοια που μοιράζονται τον τίτλο των μεγαλύτερων και των πιο καινοτόμων κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, έχουν εξάψει τη φαντασία των ταξιδιωτών και έχουν χαροποιήσει περισσότερο από δύο εκατομμύρια επισκέπτες με αξέχαστες κρουαζιέρες στην Καραϊβική. 

Η Royal Caribbean International ανακοίνωσε ότι, για πρώτη φορά από τότε που το πλοίο παραδόθηκε στην Φινλανδία, στα τέλη του 2010, το Allure of the Seas θα επιστρέψει στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015 και θα προσφέρει την πρώτη, πλήρη σεζόν κατηγορίας Oasis στη Μεσόγειο από το λιμάνι της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης της Royal Caribbean International Crown & Anchor Society έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να κλείσουν θέση στο Allure of the Seas για την σεζόν της Ευρώπης μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 12 Φεβ 2014. Επιπλέον, το κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas θα προσφέρει τρία 10νυχτα – και 11νυχτα δρομολόγια στη Μαύρη Θάλασσα από την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια θα πλεύσει σε μια σειρά δρομολογίων από 7 έως 11 νύχτες στα Ελληνικά νησιά και τα Τουρκικά παράλια με αφετηρία το λιμάνι της Τσιβιταβέκια (Ρώμη), Ιταλία. Από την άλλη πλευρά, το κρουαζιερόπλοιο Splendour of the Seas θα προσφέρει 7νυχτα δρομολόγια στα Ελληνικά νησιά και την Τουρκία από το λιμάνι της Βενετίας. 

Τα κρουαζιερόπλοια Allure of the Seas, Rhapsody of the Seas και το Splendour of the Seas ανοίγουν τις κρατήσεις, για το κοινό που θέλει να ταξιδέψει το καλοκαίρι του 2015, στις 18 Φεβρουαρίου 2014. 

“Οι ταξιδιώτες κρουαζιέρας θα έχουν πρωτόγνωρες επιλογές κρουαζιέρας στην Ευρώπη με την Royal Caribbean το 2015,” δήλωσε ο Carol Schuster, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ για την Royal Caribbean International. “Κάθε κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean International που θα πλέει στην Ευρώπη έχει ήδη δεχθεί εκτεταμένες βελτιώσεις, ως μέρος της ανανέωσης του στόλου μας, για να μπορεί να προσφέρει ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς παροχές που έχουν ξεκινήσει από το απαράμιλλο κρουαζιερόπλοιο Allure of the Seas. Δεν έχει σημασία ποιο Royal Caribbean κρουαζιερόπλοιο θα επιλέξετε, κάθε μέλος του φιλικού και ευχάριστου πληρώματος μας θα προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες μας με την υπογραφή Crown & Anchor για αξέχαστες διακοπές στην Ευρώπη. ” 

Ξεκινώντας στις 24 Μαϊου του 2015, το κρουαζιερόπλοιο Allure of the Seas θα εκτελεί κάθε Κυριακή 7νυχτα δρομολόγια από το λιμάνι της Βαρκελώνη εκτελώντας το παρακάτω δρομολόγιο: Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία Προβάνς (Μασσαλία), Γαλλία, Φλωρεντία / Πίζα (Λα Σπέτζια), Ρώμη (Τσιβεταβέκια) και Νάπολη / Κάπρι στην Ιταλία. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν να ξεκινήσουν μια 7νυχτη κρουαζιέρα με το Allure of the Seas , μετ’επιστροφής από τη Ρώμη (Τσιβιταβέκια). 

Επί του κρουαζιερόπλοιου Allure of the Seas οι επισκέπτες θα απολαύσουν την πιο καινοτόμα και εκτεταμένη σειρά από ανέσεις που περιέχονται σε επτά θεματικές γειτονιές, όπως ένα zip line 82 ποδιών, ένα χειροποίητο καρουσέλ, το ανυψούμενο Βar Rising Tide, φημισμένα μιούζικαλ του Broadway, θέαμα με βουτιές από ψηλά στο AquaTheater, το Central Park με βοτανικό κήπο 12.000 δένδρων και φυτών, και πολλά άλλα. Το Allure of the Seas προσφέρει επίσης ανέσεις που μπορεί να βρεθούν μόνο στη Royal Caribbean, όπως οι προσομοιωτές σέρφινγκ FlowRider surf, τα κλιμακωτά υδρομασάζ, ένα παγοδρόμιο, το H20 Zone( υδάτινο πάρκο για παιδιά) και την Royal Promenade, ένα εσωτερικό πεζόδρομο που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το μήκος 

του πλοίου και πλαισιώνεται μεταξύ πολλών άλλων από εστιατόρια, σαλόνια και μπουτίκ. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης την εμπειρία DreamWorks, ένα αποκλειστικά ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας που αναπτύχθηκε με την παγκόσμιας κλάσης εταιρία παραγωγής κινουμένων σχεδίων DreamWorks Animation SKG. Η DreamWorks εμπειρία ξεκίνησε για πρώτη φορά στο πλοίο Allure of the Seas, το Νοέμβριο του 2010, με τον αγαπημένο χαρακτήρα της πριγκίπισσας Φιόνα του “Shrek” που είχε το προνόμιο να εγκαινιάσει το πλοίο ως νονά (http://youtube/_aKDTH1qEiw), και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες και να λαμβάνει επευφημίες. Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε παρελάσεις, θεματικές δραστηριότητες και θεματικές εκδηλώσεις που βασίζονται σε δημοφιλείς χαρακτήρες από ταινίες της DreamWorks Animation, όπως τον Πo του “Kung Fu Panda ” τον Σρεκ και την Φιόνα από το ¨Puss In Boots¨. Επίσης θα γνωρίσουν τον Alex το λιοντάρι, την Gloria τον ιπποπόταμο , και τους Πιγκουίνους από το “Μαδαγασκάρη”. Επιπλέον το Allure of the Seas διαθέτει 3-D κινηματογράφο που παίζει τις τελευταίες ταινίες της DreamWorks Animation, καθώς και ένα αποκλειστικό κανάλι RCTV, που διαθέτει μια ποικιλία από δημοφιλείς ταινίες του στούντιο. 

Το βραβευμένο οικογενειακό προγραμμα της Royal Caribbean International διασφαλίζει ότι οι κάθε γενιάς επισκέπτες μπορεί να μοιραστούν αξέχαστες οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη, στο πλοίο Allure of the Seas. Τα παιδιά απολαμβάνουν δωρεάν το πρόγραμμα Adventure Ocean της εταιρίας, που προσφέρει συνεχή εκπαιδευτική και διασκεδαστική άσκηση σε τρεις ηλικιακές ομάδες από 3(τριών) έως έντεκα(11) ετών, με επικεφαλείς πτυχιούχους διαπιστευμένους παιδαγωγούς από τις 9:00π.μ έως τις -2.00π.μ. 

Δύο προγράμματα για εφήβους ηλικίας 12(δώδεκα) μέχρι 17(δεκαεπτά)ετών προσφέρουν ένα πιο οργανικό προγραμματισμό που τους παρέχει την ευελιξία να διαμορφώσουν το πρόγραμμα της ημέρας τους με συνομήλικους τους, καθώς και συνεδρίες σχετικά με το FlowRider, και τον τοίχο αναρρίχησης. Επιπλέον, το πρόγραμμα του κρουαζιερόπλοιου Allure of the Seas ¨Royal Babies & Tots Nursery ¨θα φροντίσει για τους μικρούς επισκέπτες της Royal Caribbean, ηλικίας από έξι έως 36 μηνών. 

Η Royal Caribbean International είναι μια βραβευμένη παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας με μια κληρονομιά σε καινοτομίες 45 χρόνων και με την εισαγωγή στην βιομηχανίας «πρωτιών» που δεν έχετε ξαναδεί στη θάλασσα. Η γραμμή κρουαζιέρας διαθέτει μια απαράμιλλη σειρά από χαρακτηριστικά και ανέσεις που βρίσκονται μόνο στην Royal Caribbean International, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μοναδική ψυχαγωγία επιπέδου Μπρόντγουεϊ απευθύνεται δε σε οικογένειες και περιπετειώδεις ταξιδιώτες. 

Η εταιρία ανήκει στην Royal Caribbean Cruises Ltd (NYSE / ΟΣΕ: ΕΡα), που διαθέτει 21 από τα πιο καινοτόμα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Καραϊβική, την Ευρώπη, την Αλάσκα, τη Νότια Αμερική, την Άπω Ανατολή και την Αυστραλία και νέα Ζηλανδία. Η Παγκοσμίου φήμης φιλική και ενδιαφέρουσα υπηρεσία Crown & Anchor παρέχεται από όλα τα μέλη του πληρώματος. Η Royal Caribbean έχει ψηφιστεί ως «Best Cruise Line Overall” για 11 συναπτά έτη, από τους αναγνώστες του Travel Weekly .