H Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει στις 26-29 Φεβρουαρίου του 2024 το Παγκόσμιο Συνέδριο της SITE (Society for Incentive Travel Excellence), την εκδήλωση-σήμα κατατεθέν του οργανισμού, ο οποίος συμπληρώνει 50ετή παρουσία.

Στο πλαίσιο του τουρισμού κινήτρων, το Παγκόσμιο Συνέδριο της SITE για το 2024 αναμένεται να προσελκύσει στην Κωνσταντινούπολη περισσότερους από 500 επαγγελματίες του κλάδου.

Το συνέδριο, που οργανώνεται από τη SITE Τουρκίας -η οποία εργάζεται πυρετωδώς με σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού κινήτρων στην Τουρκία-, προσφέρει στους συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο μια ευκαιρία να ανακαλύψουν την Τουρκία, έναν από τους 10 κορυφαίους προορισμούς ταξιδιών κινήτρων στο πέρασμα του χρόνου παγκοσμίως.

Οι επαγγελματίες του κλάδου θα ανακαλύψουν την Κωνσταντινούπολη

Το Παγκόσμιο Συνέδριο, η πιο σημαντική εκδήλωση της SITE, συγκεντρώνει κάθε χρόνο επαγγελματίες του τουρισμού ταξιδιών κινήτρων από ολόκληρο τον κόσμο με σκοπό να διαμορφώσει το μέλλον του κλάδου και να σφυρηλατήσει σχέσεις, καθώς και να καθιερώσει διαύλους εκπαίδευσης, ανακάλυψης και συνεργασίας.

Οι συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Συνέδριο της SITE θα απολαύσουν προνόμια όπως η δικτύωση και η δημιουργία σημαντικών επαφών, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες ευκαιρίες από πρώτο χέρι.

Η SITE έχει μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο και στις χώρες που συμμετέχουν στο Συνέδριο συγκαταλέγονται η Αίγυπτος, η Αργεντινή, η Αρούμπα, η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Ελβετία, η Ζιμπάμπουε, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ιαπωνία, η Ινδία, η Ιρλανδία, η Ισλανδία, η Ισπανία, το Ισραήλ, η Ιταλία, ο Καναδάς, η Κίνα, η Κόστα Ρίκα, η Κροατία, η Λετονία, η Μεγάλη Βρετανία, το Μεξικό, οι Μπαχάμες, τα Νησιά Κεϊμάν, η Ολλανδία, η Ουγγαρία, ο Παναμάς, η Πορτογαλία, η Σιγκαπούρη, η Σκοτία, η Σλοβενία, η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη και η Τουρκία.

Για την SITE

Η SITE, με ιστορία διάρκειας μισού αιώνα, αποτελεί τον κορυφαίο οργανισμό του τουρισμού κινήτρων. Αποτελείται από 2.500 μέλη σε 90 χώρες και 27 τοπικούς και περιφερειακούς κλάδους παγκοσμίως, με την Τουρκία να συγκαταλέγεται στις περιοχές που διευρύνουν την αναγνωρισιμότητα της Εταιρείας στην Ευρώπη ως φορέα κινητροδότησης στον τομέα του τουρισμού κινήτρων.

Μέσω προσπαθειών δικτύωσης, διαδικτυακών πόρων, εκπαίδευσης και πιστοποίησης, ο Οργανισμός προσθέτει αξία στα μέλη του τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και σε επίπεδο τοπικών κλάδων.

Η εταιρεία κοινοποιεί στον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο τα μετρήσιμα αποτελέσματά της από την εμπειρία της στον συγκεκριμένο τομέα και αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση του αντίκτυπου του τουρισμού κινήτρων και στην ανάπτυξη του τομέα συγκεντρώνοντας, αναπτύσσοντας βέλτιστες λύσεις και παγκόσμιες διασυνδέσεις με μέλη και επαγγελματίες.