Άνοιξε και επίσημα τις πόρτες της στην Ταϊλάνδη η αλυσίδα ξενοδοχείων της Oyo.

To άνοιγμα του ξενοδοχείου σηματοδοτεί την είσοδό της Oyo στην Ταϊλάνδη με 8.000 δωμάτια σε 250 ξενοδοχεία σε 13 πόλεις, όπως η Μπανγκόκ, το Πατάγια, το Πουκέτ και το Χουά Χιν, με έναν ισχυρό αγωγό τόσο προσφοράς όσο και ζήτησης, ώστε να αξιοποιήσει την ισχυρή της εκκίνηση στον πιο δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η άφιξη των ξενοδοχείων OYO στην Ταϊλάνδη ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία των ξενοδοχειακών αλυσίδων στη Νοτιοανατολική Ασία, όπου έχει ήδη εδραιώσει και προωθήσει ισχυρές ηγετικές θέσεις στην αγορά στη Μαλαισία, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ.

Η OYO δεσμεύεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζουν οι άνθρωποι προσφέροντας ποιότητα ζωής σε προσιτές τιμές στις καλύτερες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Η Ταϊλάνδη δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Η αλυσίδα ξενοδοχείων φέρνει το επιτυχημένο μοντέλο συνδυασμού , φιλοξενίας και τεχνολογίας στην Ταϊλάνδη, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να κερδίζουν υψηλότερες αποδόσεις, να έχουν εύκολη πρόσβαση σε ευκαιρίες χρηματοδότησης, να μεταμορφώνουν τα ξενοδοχεία τους, και προσφέρει καλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών, αυξάνοντας σημαντικά την πληρότητα και την κερδοφορία.